2777
2789
عنوان

چه نقشه هایی واسه آینده بچه هاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 62 پست
نقشم براي بچم اينه چنان زندگي مرفه و بدون كم كسري بسازم كه عقده هيچي به دلش نباااشه  انقدر رو ...

خیلیم عالی 

چه مامانی بشی تو 

کلی حال کردم باهات😍

یه تپلی لپ صورتی خدا بهت بده کیف شو ببری 

منم هدفم رو یدونمه.  دیگه دومی نمیخوام که از پسش برنمیام واقعا

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالی  چه مامانی بشی تو  کلی حال کردم باهات😍 یه تپلی لپ صورتی خدا بهت بده کیف شو ...

عزيزدلممم مرسي از آرزوي قشنگت😍😍😍❤️❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم دخترم 7 سال و نیمشه، کلاس زبان میره، موسسه ی استعداد یابی ثبت نامش کردم که بدونم تو چه زمینه ای ...

عزیزم مؤسسه استعداد یابی چجوریه راجبش نشنیدم تا حالا میشه یکم توضیح بدی مرسی 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
عزیزم مؤسسه استعداد یابی چجوریه راجبش نشنیدم تا حالا میشه یکم توضیح بدی مرسی 

آره عزیزم ده جلسه کلاس داره، 📣📣 دوره اي متفاوت خاص كودكان و نوجوانان 📣📣
شروع

💭 ❇️ دوره اي براي رشد و بهبود ارتباطات اجتماعي سالم كودكان  با محوريت:
✅ ارتقاء همدلي و هوش هيجاني
✅ آموزش حريم شخصي جهت جلوگيري از سواستفاده جنسي
✅ رشد و تقويت حل مسئله  همراه با بازي و قصه
✅ كمك به استقلال و تصميم گيري

این کارگاه برای 3 دسته از مخاطبان برگزار میشود.
گروه اول: کودکان پیش دبستانی(5 تا 7 سال). مدرسان:خانم نفیسه ایرجی و خانم مریم چرخکار

گروه دوم: کودکان سن 7 تا 10 سال
مدرس: خانم سمانه طاهری نیا، درمانگر کودک و نوجوان

گروه سوم: نوجوانان (11تا 15 سال)
مدرس: جناب آقای دکتر عطا تهرانچی

تعداد جلسات: 10جلسه
شروع دوره: نیمه دوم فروردین

مرکز استعدادیابی و رشدیکپارچه آوند

آدرس: مشهد- خیابان چمران- خیابان گلستان ( دانشگاه 20)، پلاک 64- واحد3
مرکز رشد یکپارچه و استعدادیابی آوند
تلفن تماس:           09151247949

05138593365
لینک کانال
https://t.me/avandtalent

آره... دقیقا مثل شما بودن. پدر و مادر مامانم براش کم گذاشته بودن و میخواست منو اینجوری سعادتمند بار ...

من خیلی دوسداشتم الان جای تو بودم پدرمادرم چیزی واسم کم نمیذاشتن چون واقعا خیلی سخته بچه باشی چیزی بخوای بهش نرسی بعدها که داشته باشیش دیگه براش ذوقی نداری چون وقتی که باید میداشتیش نداشتیش. من عاشق کلاس زبان بودم که بادوستام برم ولی پدرم میگفت پول نداریم نمیشه .

الان هرچقدر شوهرم میگه بیا برو دیگه براش ذوقی ندارم 

دخترم الان ۱۲ سالشه

از اونجا راضی هستین.  دخترت سختش نیس؟ 

آره عزیزم ده جلسه کلاس داره، 📣📣 دوره اي متفاوت خاص كودكان و نوجوانان 📣📣 شروع 💭 ❇️ دوره اي ...

مرسی عزیزم 😍😍😍

تو این جلسات که میره نقطه ی قوت و ضعف دخترمو میتونن پیدا کنن و من متوجه میشم استعداد دخترم در چه زمی ...

خیلی عالیه. 

موفق بشی عزیزم 

منم حتما پیگیری میکنم چون تهرانم

خیلی عالیه.  موفق بشی عزیزم  منم حتما پیگیری میکنم چون تهرانم

کار خیلی خوبی میکنی اگه واسه منم چنین کارهایی میکردم الان حسرت اینونمخوردم که کاشکی میرفتم رشته ی هنر، چون کارم عالیه تو این زمینه  

به نظر من بزرگترین اشتباه بعضی پدرو مادرا اینه که میخوان از بچه دکتر و مهندس بسازن، در صورتی که باید به علایق بچه بها داد، ما یه نفرو توفامیل داریم که رفت رشته ی نقاشی، همه میگفتن اه اه عمرشو به باد داد، الان تو آمریکا داره واسه مجلات کودک طراحی انجام میده بسیار هم موفق ولی همونایی که میگفتن عمرشو به باد داد خودشون هیچی نشدن و الان میرن عکسهای موفقیت اونو میبینن تو هر کاری علاقه شرط اوله