2777
2789
عنوان

دوس ندارم فیلم عروسیمو ببینم

932 بازدید | 29 پست

سلام یک ساله از عروسیم میگذره و حالا میخوام برم فیلمشو بگیرم ک اصلا دلم نیست چون خاطره خوبی از عروسیم ندارم و نمیخوام با دیدن فیلمش دوباره برام زنده بشه شب عروسیم شوهرم و خودم خیلی ناراحت بودیم ک خانواده شوهرم باعثش بودن و مطمئنم توی فیلم خیلی تابلوعه هنوزم با این قضیه کنار نیومدم چیکار کنم فیلم رو هم آتلیه زنگ زدن ک بیاین بگیرین و همسری اصرار داره واگرنه خودم نمیخوامش

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

منم دوستش ندارم اما گرفتمش

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ماچی بگیم 😕

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
منم دوس ندارم ببینم هرکی میگه بیار ببینیم نشون نمیدم چون مادرم توشه و با دیدنش ناراحت میشم چون الان ...

بمیرم برات

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

تیکه های که دوست نداری بگو برات حذف کنن یا کسایی ک هستن تو فیلمت بگو حذف کنه اونا نبینی حالت بهتر میشه

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.