سلام واقعا عاصی شدم در حدی پشت سرم حرف میزنه و جلو روم تیکه میندازه و نمیتونم جواب بدم دارم میمیرم فک کنید با جاری بزرگم دعواش شد بعد من ساکت نشسته بودماااا یهو برگشت ب اون چهارتا حرف زد اومد جلو من بهم گفت فک نکن من ساده ام من هزار برابره توه بچه نیم وجبی تو پوستمه ولی دلم برات میسوزه اگه بگم پسرم سه سوت طلاقت میده فک نکن میاد بغلت عاشقته پاش برسه ی تار موی مارو ب هزارتا مث تو نمیده پس حواصت باشه کاری نکنی طلاقت بده اصلا نفهمیدم بمن چیکار داشت
باور میکنی در حدی شیطانه ک میترسم ازش.جلو من ب شوهرم گفت خودتو پای این زن نسوزونیااا برا خودت خوش بگذرون دختربازی کن پسفردا پیر بشی تو دلت میمونه دیدی پررویی کرد طلاقش بده خودم فلانیو برات میگیرم هزار برابر خوشگلتر و بهتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که نداشتم این شانسو. خدا لعنت کنه هر کی که بدذاته و اتیش به جون زندگی بچه هاش میندازه. حالا جالب اینجاس این مادر شوهر سلیطه ها دختراشون خوشبخت میشن و دامادای رام گیرشوم میاد.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اخه از اونا نیس جوابشو بدم ساکت شه یا تموم کنه ابرومو تو فامیل میبره ی سری بهم گفت اومدیم خونه مامانت غذاش در حدی بدمزه بود ک ما نخوردیم میدیدم بقیه میخورن میخواستم بالا بیارم منم گفتم برا همون بود میومدید خونشون ۳روز ۴روز میمونیدید??واااای یعنی ی دادوبیدادی راه انداخت ک داشتم از ترس سکته میکردم
تکراریترین جملشونم اینه توام مثل دختر خودمی عفریتهههاهه
دقیقاااااا یمدتم میبینی حالش خوبه میگی تو مث دخترمی من از اون مادرشوهرای بد نیستم بعد غیرمستقیم میرینه بهم میگه بیا نصیحتت کنم تو نصیحته میشورتم و پهن میکنه
شوهرم ازشون متنفررررره ب اون باشه اصلا نمیریم خونشون ولی بعضی وقتا میبینم دلش گرفته میفهمم دلش میخواد اونجا باشه میگم بیا بریم ولی باز ی کاری میکنن پشیمون میشیم
شوهرم نبودش بعد ک فهمید خیلی ناراحت شد ولی گفت ولش کن باهاش رفت و امد نمیکنیم اگه دوس نداری ببینیش
افرین به شوهرت. فکر کنم مادرشوهرت دلش زیاد پر بوده عصبی بوده خواسته گربه رو دم حجله بکشه اینطوری گفته یه مدت باهاش سنگین باش ولی بی ادبی نکن که دست پیش رو نگیره پسرشو تحریک کنه