2777
2789
عنوان

با مادر شوهره شیطان صفت چ کنم

950 بازدید | 35 پست

سلام واقعا عاصی شدم در حدی پشت سرم حرف میزنه و جلو روم تیکه میندازه و نمیتونم جواب بدم دارم میمیرم فک کنید با جاری بزرگم دعواش شد بعد من ساکت نشسته بودماااا یهو برگشت ب اون چهارتا حرف زد اومد جلو من بهم گفت فک نکن من ساده ام من هزار برابره توه بچه نیم وجبی تو پوستمه ولی دلم برات میسوزه اگه بگم پسرم سه سوت طلاقت میده فک نکن میاد بغلت عاشقته پاش برسه ی تار موی مارو ب هزارتا مث تو نمیده پس حواصت باشه کاری نکنی طلاقت بده اصلا نفهمیدم بمن چیکار داشت

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص جاریتو سر تو خالی کرده😐

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
قطع رابطه 

قطع رابطه ایم ک نکردیم ولی معمولا دوماه یبار میریم سر میزنیم یا خیلی زود بریم ماهی یباره.متاسفانه اگه ام نبینمش باز پشت سرم پیشه بفیه بد میگه و اونا ب گوشم میرسونن مثلا رفته ب زنداییم گفته فرشته کار نمیکنه تنبله حسوده دوس نداره کسی چیزی داشته باشه دست پختش حاله ادمو بهم میزنه کاش فلانی عروسم بود ن این ک پسرمم ازم گرفت

ماست نباش همین

اخه پدرشوهرم مث کوه پشتشه کافیه ی نگاه چپ بکنم انقد بدوبیراه میگه ک نگو.رفتیم مسافرت زنش مریض شده بود اومد مرده زنده منو شست میگفت تقصیره توه گذاشتی کار کنه ک الان مریض شده