2777
2789
عنوان

دلم میخواد احساس زن بودن‌ بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 38 پست
این مشکل هیچ اغلب مشکلات از سنه آدم با همجنس چند سال کوچکتر یا بزرگتر به سختی میتونه صمیمی بشه چه ب ...

بله حق باشماست.همیشه و همه جا استثنایی وجود داره.ولی هم خودم و هم خواهرم دوسال اختلاف سنی باهمسرانمون داریم و من بشدت از این قضیه راضیم.😁

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عشقتون ابدی باشه❤

ممنونم ازت گلم.امیدوارم مشکل شماهم حل بشه به امید خدا.ولی اگه شوهرت ادم خوبیه به فکر طلاق نباش این روزا مرد خوب کم پیدامیشه.یاحل کن مشکلو یا بیخیالش شو☺

نه فک میکنی با این شرایط حامله میشم؟؟؟؟؟؟؟شوهرم مرد خوبیه مهربونه موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داره همیش ...

اینا بدردت نخورده تا حالا. موقعیت اجتماعیش که فعلا به درد ازدواجت نخورده. بهرحال تصمیمتو بگیر من خودم دختر گرمی بودم اصلا نمیتونستم برم زیر یه سقف و تحمل کنم که طرفم سرده. قطعا طلاق میگرفتم ولی شما رو نمیدونم

ممنونم ازت گلم.امیدوارم مشکل شماهم حل بشه به امید خدا.ولی اگه شوهرت ادم خوبیه به فکر طلاق نباش این ر ...

دقیقا ب همین دلیل تا حالا جدا نشدم سعی میکنم قید قضیه رو بزنم ولی سخته بعد ۶ سال هنوز بعضیشبا با گریه خوابم میبره عروسی ک میرم تا چند روز حالم بده یاد شب عروسی خودم میفتم

دقیقا ب همین دلیل تا حالا جدا نشدم سعی میکنم قید قضیه رو بزنم ولی سخته بعد ۶ سال هنوز بعضیشبا با گری ...

گلم درسته مسئله بسیار مهمیه توزندگی ولی به نظرم مهمتر از اون اینه که مردت دوست داشته باشه و مورد اعتماد باشه که درموردشماهم صدق میکنه این مسئله😊

کاش میشد ولی فایده ای نداره شوهرم نمیاد شاید باورت نشه ولی من تا حالا شوهرمو لخت ندیدم همیشه ر ...

شاید خجالت میکشه ازت منم اوایل ازدواج از همسرم خجالت میکشیدم اون دوست داشت تو روشنایی رابطه باشه من تو تاریکی جلوش نمیتونستم لباس عوض کنم بنظرم یه روانشناس خیلی خوب پیدا کن تو شهری که زندگی میکنی خودت برو پیشش تا بهت راهکار بده ارزش هزینه کردنو داره 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
شاید خجالت میکشه ازت منم اوایل ازدواج از همسرم خجالت میکشیدم اون دوست داشت تو روشنایی رابطه باشه من ...

مرسی عزیزم ولی ما ۶ سال از ازدواجمون میگذره دیگه خجالت یکم عجیبه ولی همینکارو میکنم بازم سعیمو میکنم میرم پیش مشاور.قربونت برم