۶ساله که ازدواج کردم و ۱۱ سال از شوهرم کوچیکترم و بچه هم ندارم اوایل ازدواجم خیلی مشکلات داشتیم اما همش سعی میکردم تحمل کنم و بالاخره خیلی چیزا خداوروشکر درست شد الا ی چیز،از همون اول ک ازدواج کردیم فهمیدم شوهرم سرده حتی وقتی تو خونه تنها بودیم با هم رابطه ای نداشتیم بغلم میکرد بوسم میرد ولی رابطه نه.را بطه ما اوایل هفته ای ی بار بود بعد شد دو هفته یه بار بعد شد ماهی یه بار هروقت میومدم راجب این موضوع باهاش حرف بزنم اجازه نمیداد و موضوع و عوض میکرد گاهی ک اصرار میکردم حرف بزنیم دعوا میشد(اینم بگم من رابطه واسم مهم نبود دلم میخواست شوهرم ب من نزدیک بشه دوس داشتم احساس زن بودن بکنم خودتون میدونین چی میگم)ما حتی شب عروسیمون یا ماه عسلمون هیچ رابطه بینمون برقرار نشد نمیتونین تصور کنین چقد سخته.الان وقتی میرم لباس زیر بخرم با چشم گریون میام بیرون میگممن هرچی میخرم شوهرم واسش فرقی نمیکنه اصلا نگام نمیکنه شبا همیشه با گریه میخوابم خیلی وقتا ب جدایی فکر کردم ولی شوهرم از همه لحاظ مرد خوبیه و منو دوس داره همیشه و همه جا از من تعریف میکنه و ازمن حرف میزنه ولی رابطه ما بیشتر شبیه پدر دختره تا زن و شوهر ولی دیگه تحملش واسم سخته شوهرم اصلا اجازه نمیده راجب این مسائل باهاش حرف بزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
عزیزم تو اوج جوونی هستی شوهرتم پیر نیست یا سرد مزاجه یا شما براش جذابیت جنسی ندارید یا...
در مورد خیانت و این چیزا ک خیالم راحته شوهرم اصلا و اصلا اهل این چیزا نیست تو خیابون حتی ندیدم ب کسی نگاه کنه خودمم همه همیشه از ظاهرمو اینا تعریف میکنن خودم همیشه سعی کردم جذابیت ظاهریمو حفظ کنم😞😞
در مورد خیانت و این چیزا ک خیالم راحته شوهرم اصلا و اصلا اهل این چیزا نیست تو خیابون حتی ندیدم ب کسی ...
ببین ربطی نداره که شما خوشگل باشی یا نه باید طبق ذائقه مرد بود ولی با این اوصاف شوهر شما کلا میل جنسیش کمه و سرد مزاجه.که بعضیاش درمان میشن بعضیاش دیگه درمان نداره چون همینجورن و اصلا نباید ازدواج کنن
عزیزم به خودت اینقدر سخت نگیر ولی بنظرم سعی کن باهاش صحبت کنی بهش بادام عسل تخم مرغ محلی گوشت قرمز و ...
مرسی عزیزم اصلا حاضر نیست راجب این موضوع حرف بزنیم یه بار دوستم بهم گفت حین رابطه یه حرفایی رو بزنم و ی کترایی رو بکنم که هیجان انگیز باشه واسش و شاید بیشتر بخواد اینکارو کردم فرداش دعوام گرد گفت خوشم نیومد چ معنی داره این کارا و این حرفا مال آدمای ناجوره😑
من فهمیدم واقعا اختلاف سنی غیرقابل پذیرشه، اکثر کاربرای سایت اختلاف بالای 5 سال دارن و زندگی پر از م ...
گلم به اختلاف سنی نمیشه زیاد ربطش داد.اینا ازمشکلات روحی و جنسیو جسمسی سرچشمه میگیره.منو همسرم ده سال اختلاف داریم ولی به جرئت میتونم بگم هنوز کسیرو عاشقترو دیوونه تراز خودمون ندیدم😍😍😁
گلم به اختلاف سنی نمیشه زیاد ربطش داد.اینا ازمشکلات روحی و جنسیو جسمسی سرچشمه میگیره.منو همسرم ده سا ...
این مشکل هیچ اغلب مشکلات از سنه
آدم با همجنس چند سال کوچکتر یا بزرگتر به سختی میتونه صمیمی بشه چه برسه همسر
حرف مشترکی جز رابطه نمیمونه.
استثناها رو نمیشه به همه تعمیم داد
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
نه فک میکنی با این شرایط حامله میشم؟؟؟؟؟؟؟شوهرم مرد خوبیه مهربونه موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داره همیشه هوامو داره تا حالا نشده چیزی بخوامو بگه نه منم دوست داره دانشجوهاشو که گاهی میبینم همشون میگن اییینقدر از شما سر کلاس حرفمیزنه و از خوبیاتون میگه ماها حسودیم میشه
ببین همسر ایشون هر چند اختلاف سنی داره ولی جوونه و اتفاقا مردا تو این سنا میل جنسیشون هم بالاست
میل جنسی فقط به سن نیست
به جو صمیمیت و فیزیک بدن هم مرتبطه
و اینکه از طرق دیگه تامین نشه