۶ساله که ازدواج کردم و ۱۱ سال از شوهرم کوچیکترم و بچه هم ندارم اوایل ازدواجم خیلی مشکلات داشتیم اما همش سعی میکردم تحمل کنم و بالاخره خیلی چیزا خداوروشکر درست شد الا ی چیز،از همون اول ک ازدواج کردیم فهمیدم شوهرم سرده حتی وقتی تو خونه تنها بودیم با هم رابطه ای نداشتیم بغلم میکرد بوسم میرد ولی رابطه نه.را بطه ما اوایل هفته ای ی بار بود بعد شد دو هفته یه بار بعد شد ماهی یه بار هروقت میومدم راجب این موضوع باهاش حرف بزنم اجازه نمیداد و موضوع و عوض میکرد گاهی ک اصرار میکردم حرف بزنیم دعوا میشد(اینم بگم من رابطه واسم مهم نبود دلم میخواست شوهرم ب من نزدیک بشه دوس داشتم احساس زن بودن بکنم خودتون میدونین چی میگم)ما حتی شب عروسیمون یا ماه عسلمون هیچ رابطه بینمون برقرار نشد نمیتونین تصور کنین چقد سخته.الان وقتی میرم لباس زیر بخرم با چشم گریون میام بیرون میگممن هرچی میخرم شوهرم واسش فرقی نمیکنه اصلا نگام نمیکنه شبا همیشه با گریه میخوابم خیلی وقتا ب جدایی فکر کردم ولی شوهرم از همه لحاظ مرد خوبیه و منو دوس داره همیشه و همه جا از من تعریف میکنه و ازمن حرف میزنه ولی رابطه ما بیشتر شبیه پدر دختره تا زن و شوهر ولی دیگه تحملش واسم سخته شوهرم اصلا اجازه نمیده راجب این مسائل باهاش حرف بزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فهمیدم واقعا اختلاف سنی غیرقابل پذیرشه، اکثر کاربرای سایت اختلاف بالای 5 سال دارن و زندگی پر از مشکل
جز مشاوره نمیشه چیزی پیشنهاد کرد
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
نمیدونم چرا نمیتونم اون مردایی رو که میل جنسی ندارن ولی ازدواج میکنن درک کنم.آخه اگه نیاز جنسی نداشتید چرا یک زن رو از لذت جنسی محروم کردید. و البته بالعکسشم صادقه
بهنره بری دکتر عزیزم ادمهای عادی که تو این زمینه تخصص ندارن راهنمایی کنن برو پیش متخصص
کاش میشد ولی فایده ای نداره شوهرم نمیاد شاید باورت نشه ولی من تا حالا شوهرمو لخت ندیدم همیشه رابطه تو تاریکی بوده و بعدشم زود لباسشو پوشیده کن من نبینمش