2821
2789
عنوان

ضخامت پشت گردن جنین

23684 بازدید | 39 پست

بچه هامن هفته22ام امروزبازسونودادم توسونونوشته استخوان نازل دیده نشدوضخامت پشت گردن جنین6هستش این یعنی چی نرمالش چقدره دارم سکته میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستم من تو ۱۵هفتگی رفتم سونو گف ضخامت پشن گردن جنین ۳ هست ‌.گف حتما باید بری امینوسنتز انجام بدی امکان داره بچه کروموزومی باشه مشکل داشته باشه ک اگ اینطور باشه باید سقط بشه امینو رو انجام دادم خداروشکر خداروشکر بچه سالم بود مشکل نداشت میگن از ۳ ب بالا باشه امکان معلول بودم بچه هست 

تو هفته 22 عددش انقدره فک کنم زیاده اما نترس بچه من چاق بود ان تی زیاد بود 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
بچه هاحالامن چه خاکی توسرم بریزم یعنی بچه من معلوله یعنی سقط میکنن من امینوسنتزهم انجام دادم یعنی هی ...

عزیزم از هفته ۱۴ دیگ ضخامت پشت گردن دیگ تعیین کننده بیماری جنین نیست.بخاطر همین میگن سونو ان تی قبل از ۱۴ هفته بدین چون بعدش قابل اعتماد نیست.خودت رو زجر نده فردا برو دکتر نشون بده

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
عزیزم از هفته ۱۴ دیگ ضخامت پشت گردن دیگ تعیین کننده بیماری جنین نیست.بخاطر همین میگن سونو ان تی قبل ...

عزیزدلم من ان تی ام خوب بودالان برای انومالی 6هستش دارم دق میکنم جوابش دیرمیادتابیادمیمیرم نمیدونم چکارکنم

سلام دوستم من تو ۱۵هفتگی رفتم سونو گف ضخامت پشن گردن جنین ۳ هست ‌.گف حتما باید بری امینوسنتز انجام ب ...

عزیزم من ان تی ام یک بودانومالی دادم 6بودخیلی نگرانم میترسم تیغه بینی بچه هم دیده نشددارم میمیرم ازترس

عزیزدلم من ان تی ام خوب بودالان برای انومالی 6هستش دارم دق میکنم جوابش دیرمیادتابیادمیمیرم نمیدونم چ ...

مگه جوابش رو فوری نمیدن؟من ک انجام دادم فوری جواب دادن.ان شالله ک چیزی نیست.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
مگه جوابش رو فوری نمیدن؟من ک انجام دادم فوری جواب دادن.ان شالله ک چیزی نیست.

نه عزیزم جوابش 16روزیکی هم هفته بعدمیاددارم دق میکنم نمیدونم چکارکنم یعنی6خیلی بالایه

کسی نیس

عزیزم اگر برات امکانش هست یه جای دیگه سونو برو شاید خطای سونو بوده اینجور دیده. آخه تو میگی سونو ان تی خوب بوده. پس چطور یهو آنومالی اینجور شد.  جواب آمنیوهم که هفته دیگه میاد . ان شالله پیزی نیست و خیالت راحت میشه‌ . دعا میکنم به حق این روزای قشنگ نی نیت سالم بیاد تو بغلت😘😙