2789

مخصوصا تو جمع

مثلا بهش تذکر دادم ک فقط گونمو ببوسه

جدا از من بخوابه

لباس عوض میکنم در رو باز نکنه

حموم میرم پشت در نیاد

من جواب تندی ندادم ولی تصمیم به قطع رابطه گرفتم چون مادرش اصلا توجهی نداره

همسرم دائم میگه با خانوادت مهربون باش ولی تصمیم ب جدایی یواشکی گرفتم بدون اینکه ب کسی بگم و هر بار برای رفت و آمد بهانه تراشی کنم محترمانه

🍒دارم مامان میشم 🍒 مامان آینده ی گیلاس جفت 🍒💝حسابدار💚💜مدرس زبان آلمانی🤎متاهل🖤🤍وفادار❤عاشق گل،درخت،برگ،خاک🧡متعهد💛 و من شر النفاثات من العقد💙و من شر حاسد اذا حسد🍇

یکم ب نظرم تند رفتی خواهر زادته ها خاله یکم باید مهربون تر و ملیح تر باشه من این سبک رفتاری و نمیپسندم و یا عمه های بد اخلاق افتادم میشه با لحن بهتری ام گفت دیگه قطع ارتباط چرا

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

این بچه بالای ۶ سال هست؟

بعد اینکه واقعا ارزش داره اونم بابت این موضوع؟

دو روز با بچه قهر کنی محل سگ نذاریش درست میشه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم ب نظرم تند رفتی خواهر زادته ها خاله یکم باید مهربون تر و ملیح تر باشه من این سبک رفتاری و نمیپسن ...

آخه رفتاراشو تو تاپیکم نوشته بودم

نیشگون میگیره

بوس تفی میکنه

دائم بغل میکنه

حرفای مثبت هجده شوخیای بد و ..

۱۴ سالشه

🍒دارم مامان میشم 🍒 مامان آینده ی گیلاس جفت 🍒💝حسابدار💚💜مدرس زبان آلمانی🤎متاهل🖤🤍وفادار❤عاشق گل،درخت،برگ،خاک🧡متعهد💛 و من شر النفاثات من العقد💙و من شر حاسد اذا حسد🍇

آخه رفتاراشو تو تاپیکم نوشته بودمنیشگون میگیرهبوس تفی میکنه دائم بغل میکنهحرفای مثبت هجده شوخیای بد ...

با مادرش حرف بزن ب نظرم

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

با مادرش حرف بزن ب نظرم

میگه خودم بهش گفتم ب روز باشه

این بچه بالای ۶ سال هست؟بعد اینکه واقعا ارزش داره اونم بابت این موضوع؟دو روز با بچه قهر کنی محل سگ ن ...

قهر تذکر بحث حرف جدی

فایده نداره

۱۴ سالشه

یعنی چی ؟! خواهرزاده مگه غریبست؟!

ولی ب بلوع رسیده

و باید برای اینکه تحریک نشه کمی رعایت کنه

همه چیزو واصح نمیتونم بنویسم

ولی حرف هم فایده نداره

🫥🫥🫥خیلی سم بود مسخره .این تفکرات عهدبوقی چیه مگ اومده دست درازی کرده بهت شنااز ننه باباهایه سمی سم ترهستید چ چیزایه مسخره ای میبینیم اینجا

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

چندسالشه؟

۱۴