2777
2789

سلام ممنون میشم بهم بگید برای بچه تو این سن این برنامه ی غذایی کفایت میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟به نظرتون خوبه؟؟؟اخه میخوام تا اخر ماه نهم همینو بدم.

البته شیر هم هر 3 ساعت.

صبحانه 10 تا 20 تا قاشق فرنی یا حریره بادام یه روز در میون هم زرده تخم مرغ بخته قاطیشون میکنم

ساعت 11 آبمیوه یا پوره میوه

ظهر ناهار 20 تا قاشق انواع سوپ یا آش

که یه روز در میون 5 تا قاشق ماست هم همراش میدم

عصر پوره سبزیجات یا ماست میوه ای

شب ساعت 9 فرنی یا حریره 20 تا قاشق

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

ماشالله همشو میخوره 🤣😍😍😍معلومه تپلی هست 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خوبه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

۲۰تازیاده نهایت بخورن ۵یا۶قاشقه

اخه معدشون هنوز درحد۲۰ تاقاشق نیس

هرچقدردرتوان داشتن بدیدبخورن خودشون بازبون پس میزنن به اجبارنده

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

خیلییی زیاده. دور از جون معدش گشاد بشه در اینده برای خودش سخت میشه طفلی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

سوالتون یکم گیج کنندس .شما بچتومو میبینین و وزنشو میدونین و حس میکتین گرسنه اس یا نه.یا با چقدر غذا سیر میشه.من الان تز کجا بگم این برای بچه شما زیاده کمه یا کافیه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔