2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم کشیدگی ودرددرپهلو ومعده ولگن وکمر .بدنم یهوگر میگیره وبعدسردم میشه .الانم که دردشکمم 

ایشالا که باردارین.من یبوست داشتم و تکرر ادرار جوری که هر نیم ساعت حجم خیلی زیادی ادرار داشتم.طرف چپ شکمم درد مبهم و خفیف داشت.کمردرد داشتم توو قسمت پایین.دلبهم خوردگی بود ولی بالا نمیاوردم.گاهی وقتا نسبت به بوی غذای خام حالم یجوری بود.این علایم تقریبا از دوهفته بعداز اقدامم شروع شد 

ایشالا که باردارین.من یبوست داشتم و تکرر ادرار جوری که هر نیم ساعت حجم خیلی زیادی ادرار داشتم.طرف چپ ...

منم سمت چپ شکمم دردمیکنه وتکررادرارویبوست هم دارم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

علایم همه مثل هم نیس و بدن ادما باهم فرق داره ولی من شنیدم علایمش شبیه پریودیه.من فقط کمردردم شبیه پریودس بود.درد شکمم یجور خاصی بود.خفیف و مبهم که گاهی تیر کوچولو میکشید.سینه هامم حساس و متورم شده بود و البتع سنگین

علایم همه مثل هم نیس و بدن ادما باهم فرق داره ولی من شنیدم علایمش شبیه پریودیه.من فقط کمردردم شبیه پ ...

کلادردمنم مث دردپریوده دیگه ناندارم حرکت کنمِالان شماباردارین؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
منم سمت چپ شکمم دردمیکنه وتکررادرارویبوست هم دارم

اگه خدا بخواد باردارین.خیلی خوب استراحت کن از الان.اصلا کار سنگین نکن که جفت به رحم بچسبه.من استراحت نکردم رفتم مسافرت توو مسافرت علایمم و فهمیدم اونجوری که باید استراحت نیکردم نکردم و متاسفانه نشد که بمونه.خیلی مراقب خودت باش.حالا که شک کردی حتما استراحت کن.چیزیو بلند نکن.به خودت برس و خودتو تقویت من.ایشالا که بارداری