2777
2789
عنوان

صندلی اتومبیل کودک

269 بازدید | 33 پست

نظرتون چیه

برندش چی باشه

قابلیتش چی باشه

قیمتش تو چه رنجی باشه

تا چه سنی رو ساپورت کنه؟

آیا برای نوزاد هم استفاده میشه؟

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
فقط نظرمو می تونم بگم چیز خوبیه منم شنیدم در اینده نزدیک می خوا واسه تمام خوردهای بچه دار اجباری بشه

مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برام سوال بود که چی خوبه شوهرم میگه خیلی واجبه باید حتما بخریم ولی نمیدونم چی خوبه

این روزها ی دغدغه شده

من cam دارم خیلی خوبه اگر پسرم توش بند بشه.چنان خودشو به درو دیوار میزنه دلت کباب میشه ولی مسافراتا ...

سلام جودی جان

چطوری

بهتری

cam برندشه؟

این تنها موردیه که من توصیه میکنم حتمااا خارجی و گرون بخرید . واجبه چون مستقیم با جون بچه در ارتباطه .

انواع صندلی ماشین از بدو تولد تاااا ۱۲ سالگی وجود دارند . که البته سنین بالاتر نوع صندلی فرق داره با اینی که مال بچه دو سه ساله ست .

اونایی که ایزوفیکس دارند (اگه مدل ماشینتون ساپورت میکنه) بهتره . کمربندش هم پنج نقطه ای باشه امنیتش بهتره . 

سرچ کنید top ten baby car seat  بهترین مارک و مدل ها رو میاره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

منم برام سوال بود که چی خوبه شوهرم میگه خیلی واجبه باید حتما بخریم ولی نمیدونم چی خوبه

حتما بگیرید . دور از جون هممممه ی بچه ها ، دختر همکار شوهرم سه سالش بود تو تصادف از پنجره پرت شد بیرون و در جا فوت شد چون صندلی نداشت . در حالی که پدر و مادرش فقط دچار شکستگی های کوچیک شدند .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....