2777
2789
عنوان

چرا دعاهامون شنیده نمیشه؟؟؟؟؟

147 بازدید | 14 پست

آخه چرا؟؟؟

خدایا کم آوردیم ما رو نمیبینیییییی چقدر صدات کنیییییم چرا دلت به رحم نمیااااااد چی بگیم میخوای چکار کنیم دیگه دست به دامن کدوم امام و پیامبر بشیم مگه این کار واسه تو خیلی سخته؟؟؟؟؟ تا کی اشک بریزیم تا کی التماست کنیم چرا داداشمو شفا نمیدیبییییی آخه اون چه گناهی کرده چرا روتو از ما برگردوندی مگه نمیگن ارحم الراحمینی چرا به ما رحم نمیکنی چرا به جوونی داداشم رحم نمیکنیییییی چقدر به تو امید داشته باشیم و لحظه به لحظه بدتر بشه خدااااااا دلم خونه دلم خونهههه چرا بزرگیتو به ما نشون نمیدییییی چرا وقتی از دکترا کاری برنمیاد تو کاری نمیکنیییی دارم دق میکمم دارم میمیرمممم اگه دستمونو نگیری به خودت قسم دیگه اسمتو نمیارم کمکمووون کن خداااا کمکمون کن دارم نابود میشم کمکمون کن من داداشمو از تو میخوام اون فقط ۱۸ سالشه من سلامتیشو از تو میخوام خداااااااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

عزیزم😔خیلی ناراحت شدم

ولی این حرفی که میگی اگه دستمو نگیری دیگه اسمتو نمیارم خیلی بده😔😔دیگه نگو

قسمت اینه،امیدوار باش شاید لطفش شامل حالت شه،ولی اگه نشد بزار پای حکمتش

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم میگفتم اگه میخاستی بگیریش اصلا چرا دادی باهات قهرم

خدا شفاش بده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم😔خیلی ناراحت شدم ولی این حرفی که میگی اگه دستمو نگیری دیگه اسمتو نمیارم خیلی بده😔😔دیگه نگو ...

کم آوردم چقدر صداش کنیم؟؟؟😭😭😭😭😭 من قسمت و حکمت نمیخوام من فقط سلامتی داداشمو ازش میخوام خدااااااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
برای اینکه فقط دعا میکنین بعدم انرژی منفی میفرستین .باید بعد از دعا کردن مثبت فکر کنین .

چقدر فکر مثبت چقدر امیدواری کاذب هر سری امیدوار میشیم هی دکترا یه چیز میگن مگه قدرت خدا اونقدری نیست که جواب اینهمه التماس رو بتونه بده؟؟؟؟؟ مگه نمیگن ارحم الراحمینه؟؟؟؟؟؟ داریم زاااااار میزنیییییییم

چقدر فکر مثبت چقدر امیدواری کاذب هر سری امیدوار میشیم هی دکترا یه چیز میگن مگه قدرت خدا اونقدری نیست ...

اینا همش انرژی منفیه .من بلدم چجوری دعا کنم که بگیره .براتون دعا میکنم .شمام مثبت فک کنین 🌹🌹🌹

اینا همش انرژی منفیه .من بلدم چجوری دعا کنم که بگیره .براتون دعا میکنم .شمام مثبت فک کنین 🌹🌹🌹

توروخدا دعاش کنید التماستون میکنم بخدا کم آوردیم دلم خونههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭