2777
2789
عنوان

خانومای وارد به چای دم کردن بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4870 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب اصلا نمیتونم بخورم مگه تو تابستون

منم اب همراه غذا میخورم بیشتر وتابستون همون ولی دمنوشای دیگه هم خوشمزه ومفیدن مخصوصا الان که فصلشه میشه بری بچینی

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
ممکنه بخاطر اب مصرفیتون هم باشه مناطقی که سختی آبشون بالاس کلا طعم آب و چای وعذاهای آبدارشون خوب نی ...

آره فکر میکنم اینه دقیقا آخه آبی که تو شیشه می زارم یخچال بوی بدی میده

دستگاه تصفیه چنده؟؟ خبر دارین

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 
منم اب همراه غذا میخورم بیشتر وتابستون همون ولی دمنوشای دیگه هم خوشمزه ومفیدن مخصوصا الان که فصلشه م ...

سعیمو میکنم کمش کنم ممنون دوستم لطف کردی

داخل کتری یا سماورت بشور .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
آره فکر میکنم اینه دقیقا آخه آبی که تو شیشه می زارم یخچال بوی بدی میده دستگاه تصفیه چنده؟؟ خبر داری ...

بالای یه تومن شده فک کنم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

من چای معمولی دم میکنم.دوسه برگ گل محمدی خشک میریزم داخلش و۲ تا۴ دقیقه میذارم دم بکشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
آره فکر میکنم اینه دقیقا آخه آبی که تو شیشه می زارم یخچال بوی بدی میده دستگاه تصفیه چنده؟؟ خبر داری ...

نزدیک ۱تومن شده الان

فقط خواستی بخری حواست باشه همه دستگاهها مال چین و تایوانه روش الکی برند میزنن انگلیس و ...

فقط دقت کن ممبرانهای دستگاه جنس خوب باشه وگرنه کل دستگاهها از یجا وارد میشه تو بندرعباس مارک کشورهای دیگه میخوره

😆😆😆😆😆😆
من چای معمولی دم میکنم.دوسه برگ گل محمدی خشک میریزم داخلش و۲ تا۴ دقیقه میذارم دم بکشه.

جدیدا داخلش گل سرخ و هل میندازم اما طعم هل دلمو زذه