2777
2789
عنوان

خانومای وارد به چای دم کردن بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4870 بازدید | 78 پست
بشکنم؟؟

اره نصفش کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

شاید جنس چایی که استفاده می کنی مرغوب نیست . من چند ساله از چای محمود استفاده می کنم و اصلا مشکل تو رو نداشتم . یه بار از این امتحان کن ببین چطوریه . آبو باید بزاری خوب بجوش و میبینی چقدر با این چای خوب دم می کشه . من که خیلی مزشو دوست دارم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جنس چایی که استفاده می کنی مرغوب نیست . من چند ساله از چای محمود استفاده می کنم و اصلا مشکل تو ...

دقیقا همینطوره. منم چند ساله فقط چای محمود دم می کنم. عطر و طعم خیلی خوبی داره. طوری شده که غیر از چای محمود نمی تونم چای دیگه ای بخورم

با سلام بهترین های چای ایرانی که حنی از نظر کیفیت با هر نوع چای خارجی رقابت میکنه را میتونید در این سایت پیدا کنید و قبل از خرید نظرات مصرف کنندگان را ملاحظه بفرمایید. مشابه چای احمد، محمود، کوثر، صداقت، باروتی، کله مورچه ای و.... این سایت چای بی کیفیت نداره. چای سایار را چستجو کنید در سایت باسلام. چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.09379866291