2777
2789
عنوان

خانومای وارد به چای دم کردن بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4870 بازدید | 78 پست

هل دارچین گل سرخ 

بهارنارنج سیب به و .....

من هرچی دم دستمه میریزم هر سری یکی دوتاشو میریزم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
با سرکه و جوش شیرین شستم بازم طعمش فرق نکرد

با اب ویه اسکاج بکش که جرم های  داخلش هرکدوم سفت نیستن ونچسپیدن  با اب شسته بشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک ۱تومن شده الان فقط خواستی بخری حواست باشه همه دستگاهها مال چین و تایوانه روش الکی برند میزنن ...

انشالله اگه تونستیم بخریم چشم مرسی که وقت گذاشتی مهربون

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 
دیگه همه مثل شما همه چی تموم نیستن

یکم هل اینا بریز. من ی رستوران چای خوردم , چای هل. اینقدر خوش بو و خوش طعم ک یه قوری چینی خوردم. البته کنارش خرما و کنجد و ارده بود .اصلا اونجور چایی رو نخوردم تا حالا .

جدیدا داخلش گل سرخ و هل میندازم اما طعم هل دلمو زذه

هل رو فقط داخل ظرفی که چایی خشک ریختی بذار.لازم نیست دم کنی.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یکم هل اینا بریز. من ی رستوران چای خوردم , چای هل. اینقدر خوش بو و خوش طعم ک یه قوری چینی خوردم. الب ...

آخه عزیزم هل دلمو میزنه طعمش هل سبز منظورتونه دیگه نه

اول بزار اب کتری یا سماورت خوب بجوشه سعی کن همیشه اب تازه بریزی چن بار نجوشون ابشو مضره..بعد با آب داغ قوری رو بشور بعد ب اندازه کافی ن زیاد ن کم چای خشک بریز(ماشمالیم چایی شمال استفاده میکنم) بعد یکم چوب دارچین جدا بشور بنداز تو قوری اگه هل دوس نداری میخک هم میتونی بندازی ترکیبشون باهم عالیه 

بعد آب جوش رو بریز بزار روی کتری یا سماور باشعله ملایم یک ربع وقت میخواد دم بکشه عالی میشه

هرکی ک چایی خور نیس میاد خونه ما حداقل دواستکان چایی رو میخوره همیشه تعریف میکنن😉 

البته بعضی وقتا بجای دارچین و میخک ..هل یا زیره یکم یا گل محمدی بریز اینجوری برات تکراری نمیشه خاصیتشم بیشتر میشه 

ولی درکل چایی زیاد هم برای دستگاه گوارش مضره هم پوستو زودتر پیر میکنه

اگه میخوای جوون بمونی آب زیاد بخور😉😉😉

وااااا🙁 
اول بزار اب کتری یا سماورت خوب بجوشه سعی کن همیشه اب تازه بریزی چن بار نجوشون ابشو مضره..بعد با آب د ...

مرسی خانومی خیلی نظر خوبی بود استفاده میکنم 😘😘😘😘