2777
2789
عنوان

درست کردن کیک مرغ واسه صد نفر

970 بازدید | 37 پست

خانوما می خام واسه صد نفر کیک مرغ درست کنم ،روز پنجشنبه به مناسبت میلاد امام زمان عج الله،دستور پخت من این بوده شما چه پیشنهادات دیگه ای دارید 

مرغ ،شوید،پیازچه،خیارشور،سس مایونز،ماست چکیده ،خامه ،نان تست ،نمک ،فلفل

این دستور خیلی خوشمزه میشه من تو خونه واسه خودمون می درستم منتها همیشه چشمی کار کردم 

کسی اندازه های دقیق رو می دونه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

قبول باشه

منکه ضعف رفتم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پیشنهادات دیگه ای هم دارید بگید

خیلی زیاد نیست؟؟؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
عزیزم تعدادت زیاده نمیخوای سیب زمینیم بریزی مثه الویه بشه بعد بذاری لای نون تست ها؟؟

سیب زمینی شبیه الویه کنه 

می خام لاکچری باشه چون واسه امام زمان علیه السلام هست

و اینکه همسرم می خاد اینا رو بین بچه هایی که یکمی وضع مالیشون پایین تره پخش کنه 

چهار تا مرغ گرفتم ،دو کیلو خیارشور ،یه کیلو شوید ،یک کیلو شوید 

دیدم کم اومد کالباس می ریزم

به نظرت مرغش کم میاد 

اگه هفتاد هشتاد تا هم بشه میشه 

سیب زمینی شبیه الویه کنه  می خام لاکچری باشه چون واسه امام زمان علیه السلام هست و اینکه همسرم ...

الهی خدا صد برابرش رو به زندگیت بده.برام میشه دعا کنی برم سر کار پول دستم بیاد منم نذری بدم؟😢

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
سیب زمینی شبیه الویه کنه  می خام لاکچری باشه چون واسه امام زمان علیه السلام هست و اینکه همسرم ...

مرغش کمه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

قبول باشه عزیزم من پارسال جشن گرفتم امسال بااین گرونی ها وسعم نرسید خیلی حسرتش به دلمه

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
الهی خدا صد برابرش رو به زندگیت بده.برام میشه دعا کنی برم سر کار پول دستم بیاد منم نذری بدم؟😢

عزیزم 

ممنون از دعای قشنگت 

اگه قابل باشم چشم حتما از خدا می خام به آرزو هات برسی 

از سس خوشمزه کم نذار .

برو سس هزار جزیره بگیر و سس فرانسوی  مخلوط کن با مایونز . محشر میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
به نظرت چند تا لازمه ؟

ی دو تا دیگه بگیر

سالمتره اینطوری