2777
2789
عنوان

دوس ندارم عروسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال زندگی ندارم کاش میشد انصراف بدم از زندگی

عزیزم جایی که حالتو خوب نمیکنه نرو

اگه شوهرت میخواد برو چند دقیقه بشین بیا 

موهاتم رنگ کن تووروحیتم موثره

برنامه بچین اردیبهشت برو مسافرت حالت تغییر میکنه

من اگه پولشو داشتم میرفتم 

استخر برو حالو خوب میکنه

اینا تجربه های شخصیمه منم مثل شما حوصله تو جمع بودن و دوستان رو ندارم

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
به خدا بانو سادات جون منم همینطوریم از صبح نشستم پای گوشی هیییییچ کاری نکردم انقدم سختمه بخوام جایی ...

آخی چقدر مث منی چندسالته؟

من ظاهرم هرکی میبینه میگه چقد سرحالی.ولی خیلی حالم بده کلی درونم غوغاست چیزایی ک نمیتونم ب کسی بگم جدیدا خودمو حبس میکنم حوصله معاشرت ندارم تنها کسی ک حالمو خوب میکنه مادرمه

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

عزیزم قطعا مشکلت موهات نیست و این عدم اعتماد به نفست ریشه‌اش یه جا دیگه ست ولی من عاشق مو سفید بین موهام هستم اصن برای همین موهامو رنگ نمی کنم که اگه سفید شد بین سیاهیی موهام مشخص شن

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

متاسفانه تو ایران بر عکس این که با افزایش سن آرایش و رنگ مو و اینا زیاد شه کمتر میشه.... عزیزم تو هر سال بزرگتر شی باید یه پله بیشتر مراقبت کنی از ظاهرت... نه تو بلکه همه ی ما.... به نظرم رنگ مو شرو کن بزن سفیدی مو چیزی نیس خیلیا دارم رنگم میزنن ملومم نمشه 

واااااای نگو چجور کنار اومدی؟ نیش و کنایه ها اذیتت نمیکنه؟

از 18 سالگی رنگ میکنم و قبل از اینکه کسی بخواد حرفی بزنه میگم من اینجوریم و باهاشم مشکلی ندارم(در صورتیکه بعضی وقتا از زمین و زمان شاکیم و دلم میگیره)ولی خودمو از جامعه کنار نکشیدم دانشجو و خوابگاهیم بجاش به پوست و ظاهرم سعی میکنم برسم

🤍