2777
2789
عنوان

دوس ندارم عروسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 68 پست

عروسی غریبه میری پس بهتره یکم سنگینتر باشی و نری وسط برقصی، اینجوری برا شان و شخصیت خودتم بهتره. موهاتو هم میتونی خودت رنگ کنی. هزینش یه 50 تومنه. برو رنگ موی اورال رو بگیر خودش همه مواد رو داره و دیگه نیاز نیست بلد باشی چقدر از فلان چیز رو باید بریزی و ... همه مواد رو قاطی کن و مثل شامپو بزن به سرت و بزار یکساعت رو موهات بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عروسی غریبه خوبه کسی تو رونمیشناسه صدتا حرف برات دربیارن،برو شادیتوبکن وموهاتم رنگ کن،رقصم کاری نداره با دودستت بشکن بزن وکمی خودت وتکون بده بروحال کن خوش بگذره.

اون چند نفری ک میشناسم مطمعنم همش میگن بیاااا بریم برقصیم🤨

بگو نمیتونم 

یا بگو حالشو ندارم 

ی بهونه ای بیار 

بگو رقاص نیستم رقصم خوب نیست

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین

عزیزم از این به بعد که قراره بیشتر سفید بشه میخوای چیکار کنی ؟ 

خیلی حساسی الان یه رنگ مو بزن به خودت برس برو .

مجلسشونم هرجور گرم باشه خودشون میرقصن با شما کاری ندارن دوست داشتی برقص دوست نداشتی از فضا لذت ببر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اتفاقا عروسی غریبه خوبه کسی تو رونمیشناسه صدتا حرف برات دربیارن،برو شادیتوبکن وموهاتم رنگ کن،رقصم کا ...

دقیقا منم عروسی غریبه براهمین میگم خوبه کسی به کسی نیست 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤