2777
2789
عنوان

3 ماهه ازدواج کردم مادرشوهرم میگه بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته تا ۳۲ سالگی میتونی بچه دار بشی حالا وقت داری و هر وقت آمادگیشو داشتی بیار چون شوهرت و مادرشوهرت نمیخوان حامله بشن و بزان!!! ولی دو نکته رو در نظر بگیر

وقتی بخوای باردار بشی ممکنه تو هر اقدام شانس داشته باشی ولی شاید یکسال طول بکشه تا بارداری رخ بده من خودم ۸ ماه طول کشید تا باردار شدم تازه هیچ مشکلی هم نداشتیم...

هر چی سن بالاتر بره بارداری و مشکلات بیشتر و سخت تری داری و ممکنه بعد چند وقت کلا از حوصله ات خارج بشه.

سلام دوست عزیز من و شوهرمعروسیمون همزمان با پسر دایی ام بود از همون اول خانومش گفت »ی خوام بچه دار نشم الان سیزده ساله منتظر بچه هستن...

رحم خانومش بچه رو نگه نمی داره ...پسر دایی ام زن می خواد بگیره...دختر هم افسردگی گرفته...سنت بالاست اگه الان بچه دار نشی بعدا نمیشی

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

نمیشه گفت هرکی هرچی میگه بد ادمو میخواد

منم مامانم بعد یکسال به زنداداشم گفت زن داداشم محل نداد گفت ماحالا خودمون بچه ایم. 

حالا بچه دار نمیشه کلیم خرج کرده ولی نشده 

حالا هم میندازه گردن داداشم

بخاطر سنت پیشنهاد میکنم به این مساله فکر کنی

حداقل جفتتون آزمایش اسپرم و تخمک گذاری و سونو و… رو انجام بدید چون اگر مشکلی داشته باشید و بعدا بفهمید تایم رو از دست دادید هر چی سن میره بالاتر جواب دادن به درمان طولانی تر میشه

خوش به حالت پنج سال ازدواج کردم عاشقانه بچه دوست دارم شرایطش را هم داریم همسرم دوست نداره فعلا مادرشوهرم عوض اینکه منطقی باهاش حرف بزنه تا یکم منطقی فکر کنه به من میگه اذیته بچه ام نکن 😔😔😔بعد تو روی خودم به جاریم که اصلا شرایطش را ندادن اسرار میکنه بچه بیار 😩😩😩

آدما تو زندگی مشترک تازه همدیگرو میشناسن یکسال حداقل صبرکن بعد اقدام کن

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

قدر همسرت رو بدون که بچه دوس داره

همسر من عاشقانه من رو دوست داره ولی هیچ وقت رغبت آنچنانی نداشت برای بچه یا نمیدونم شایدم بروز نمیداد

یک بار نگفت بچه ولی وقتی بچه دار شدیم  خ خوشحال شد