2777
2789

من مبتلا به فوبیای اجتماعیم الان ۲۸سالمه از ۲۳سالگی اینطور شدم واقعا از اضطراب داغون شدم با هزار مکافات مدرک ارشد گرفتم الان دادگستری اصفهان قبول شدم ولی هنوز مشغول کار نشدم همش استرس دارم اگه اخراجم کنن چی میشه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مبتلا به فوبیای اجتماعیم الان ۲۸سالمه از ۲۳سالگی اینطور شدم واقعا از اضطراب داغون شدم با هزار مکا ...

ای جانم؛ ممنونم. تا مغز استخون درکتون می کنم؛ چون منم فوبی اجتماعی دارم. 32 سالمه تازه با فوبی تدریس هم می کردم و تا قبل از عید خیلی موفق هم بودم. با تجویز دکتر، دفعات اول تدریس ایندرال 10 می خوردم ک به مرور برام عادی میشد. دوباره هر بار که کلاس پر استرسی داشتم ایندرال 10 می خوردم. ولی الان که اینجای زندگی هستم می گم واقعا مواظب خودت باش؛ قدم بذار و نتیجه رو بسپار به خدا...حتما حتما کمک می کنه از نتیجه ترس نداشته باش.

[QUOTE=87071775]ای جانم؛ ممنونم. تا مغز استخون درکتون می کنم؛ چون منم فوبی اجتماعی دارم. 32 سالمه تازه با فوبی تدریس ...[/QUOTEعزیزم برم پیش روانپزشک و دارو داد بخورم؟ترسم ز اینه بخورم و خوب نشم و بعد قطع داروها بدتر بشن شما تو جمع لرزش دستم داشتید؟الان دارو میخورید بهترید؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

سلام دوستای عزیزم 

من دکتر نمیشناسم اما یک کتاب بینهایت عاااااااااالی و اثر گذار میشناسم که هرکسی که با دل و جونش به حرفای و تمرین های کتاب عمل کرده به سلامتی کامل رسیده 

اسم کتاب (فراسوی شفای زندگی)نوشته امیر همتی هست و در هیچ کتابخونه ای نیست فقط در سایت و کانال ایشون بفروش میرسه در کانالشون نتایج افرادی که از کتاب نتیجه گرفتند هست واین کتاب فوق العاده از نیروی ذهن و ذاتی خودمون برای درمانمون استفاده میکنه و به زبان های مختلف دنیا داره ترجمه میشه .

اگر سلامتیتون مهمترین مووع زندگیتونه امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

من یه دکتر عالی تو اصفهان میشناسم برای درمان بیماریهای اعصاب و روان با داروهای گیاهی و طب سنتی.

دکتر محسن حیدری.

داروها و توصیه های غیر داروییش معجزه میکنن.

اسمشو تو گوگل سرچ کن.

من یه دکتر عالی تو اصفهان میشناسم برای درمان بیماریهای اعصاب و روان با داروهای گیاهی و طب سنتی. دکت ...

اول خوب با حوصله به حرفاتون گوش میده بعد سره صبر معاینه میکنه  و سوال میپرسه و آخر سر دارو میده