2777
2789

آقایون التماستون میکنم تا وقتی نمیتونین مردونه پای زنتون وایسین ازدواج نکنیییید...زن اگر خیانت کنه و شوهرش بفهمه طلاق میده و تمام اما زنی مثل من که راه پس و پیش نداره که به هییییچ وجههه شرایط طلاق نداره چه کنه .... چرا انقدر نامردین بعضیاتون واقعا..... من یه زنم یه مادرم اما داغونم بی انگیزم بی هدفم روز و شبم یکسانه بچم این وسط نابود شده بخاطر هرز پریدن شوهرم بخاطر تنوع طلبیاش بخاطر خوش گذرونیاش..... اهل مشروب و رفیق بازیه دست بزن داره بد دهنه منو نشناسه دروغگوه من با هیچ کدوووومش مشکل ندارم با اینکه بی دلیل کلی کتک خوردم بارها  اما فراموش کردم ولی بابت خیانتاش دارم میترکم من التماسش کردم من براش گرررریه کردم گفتم نکن بخاطر بچمون و ایندش نکن گفتم ادعا میکنی دوسم داری پس نکن اما اون راه خودشو میره .... دیگه واقعا ازش متنفرررم حالم ازش بهم میخوره ده ساااااله داره بهم خیانت میکنه  و زیر بار نمیره حتی وقتی مدرک نشونش میدم

چیکار کنم برام مهم نباشه کاراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تنهایی مثل یه زن واقعی محکم و ((بدون)) تکیه به مرد زندگیتون رو بچرخونید

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

تو که مجبوری تحمل کنی پس دیگه‌ واسه چی چکش میکنی

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

شرایط طلاق نداری؟

فکر کنم طلاق عاطفی😔😔😔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

چرا خودت آنقدر حقیر و پست جلوه میدی که هر کاری می‌خواد باهات بکنه

الان زندگی کردن با آدمی که هر روز تو رو در میده چه فایده ای واست داره؟

فکر میکنی ایشون پدر خوبی واسه بچه میشه؟

چرا باید با هر شرایطی کنار بیای بسازی و بسوزی؟ اخه به چه قیمتی؟

دستمو ول نکن🤲🏻

گلم.شرایطو طلاقو نداری اگه بمون.بمون و باعشق بچتو بزرگ کن نزار بره توچاه فساد مثل پدرش.گلم فک کن طلاق گرفتی وکاری باش نداشته باش.اگه راه درست شدن و برگشتن نداره شوهرت ،برای اینکه ترکش کنی حتما لازم نیست ازخونه بری.روحشو ترک کن.شاید وقتی حضورت کمرنگ شه براش برگرده😑

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌