2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6460 بازدید | 177 پست

دوست منم اینجوری باش ولی میگفت وقتی به دنیا اومد بزرگه خیلی کمکش می‌کرد 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴ ماه هست زایمان کردم ولی همه اش استرس دارم نکنه باردار باشم . اخه پریود هم نمیشم حد اقل بفهمم عقب انداختم یا نه ...

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

حالا که دیگه باردار شدی به چیزای بدش فکر نکن، تا موقع زایمانت پسرت یک سال و نیمشه اوضاع بهتر میشه بعد معمولا بچه های پشت سر هم آرومتر میشن واقعا سختیش یک ساله ایشالا که جفتشون همیشه سلامت باشن

مبارکه عزیزم

نا شکری نکن

حتما خواست خدا بوده و خودش هم کمکت میکنه

یه لحظه فکر کن اگه کلا بچه دار نمیشدی چی؟

خیلی ها آرزوشونه جای تو باشن

برای اونایی که منتظر نی نی هستن  ولی نی نی شون ناز میکنه و نمیاد هم دعا کن

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
کارمو چیکار کنم؟  آبروم میره

آبروت چرا بره؟تو اداره ما انقد خانوما اینجوری شدن

همین یه هفته پیش یکی از همکارام که تازه از مرخصی زایمان برگشته بود دوباره رفت.

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
چند روز بعد ازتاریخ پری تست دادی؟؟

یک هفته.  اصلا فکرشم نمیکردم.  دیروز یکی تاپیک زده بود با همین شرایط منم به سرم زد بی بی چک بگیرم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

هدیه خدا هر چی باشه خوبه ...مبارکت باشه غصه نخور...

خیلی ها هم دلشون همین بچه رو میخواد خدا بهشون نمیده...

شکر گذار باش...سختیش یکی دوساله

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

عزیزم ازمایش دادی؟؟

عروس عموی منم جلو گیری داشت از موعود پریودیش گذشته بود و بیبیچکش مثبت شده بود رفت ازمایش داد گفتن منفیه رفت دکتر گفت هورمونات بهم ریخته

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
آبروت چرا بره؟تو اداره ما انقد خانوما اینجوری شدن همین یه هفته پیش یکی از همکارام که تازه از مرخصی ...

میترسم کارمو از دست بدم

عزیزم فقط یه توصیه 😏😏😏😏😏

هیچوقت تحته هیچ شرایطی جلوی هیچککککسسسس نگو ناخواسته بوده با اعتماد به نفس بگو می خواستم با هم بزرگ بشن😉😉😉

این یه نصیحته بزرگه که بعدا به کارت میاد 

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
کارمو چیکار کنم؟  آبروم میره

به همه بگو خودت خواستی دوتا پشت هم بیاری تا بعدا با خیال راحت به مارت برسی به همه بگو نمیخوام شب بیداری ها و سختی هام هی تکرار بشه چون دو تا بچه میخواستم گفتم با هم بزرگ بشن و من بعدا با خیال راحت به زندگیم برسم

عزیزم ازمایش دادی؟؟ عروس عموی منم جلو گیری داشت از موعود پریودیش گذشته بود و بیبیچکش مثبت شده بود ر ...

امروز آزمایش میدم