2777
2789
عنوان

کسی بینی عمل کرده آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8417 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفت ۲هفته بیشتر لتزم نیست چسب بزنی منم همون ۲هفته زدم فقط و بعدشم که بخدا راحت دمر میخوابیدم و ...

واقعا بعد عمل دمر یا به پهلو میخوابیدی؟؟

من به خاطراینکه عادت دارم به پهلو بخوابم عمل نکردم

اخه دکترا میگن تاشش ماه نباید به پهلو بخوابی اگرنه کج میشه

صاف خوابیدن هم خیلی سخته

واقعا بعد عمل دمر یا به پهلو میخوابیدی؟؟ من به خاطراینکه عادت دارم به پهلو بخوابم عمل نکردم اخه دک ...

اره بخدا من اصلا رعایت نمیکردم ..اخه دکترم گفت بینی ای که عمل میشه و برش میخوره دیگه امکان نداره بخواد فرمش عوض بشه....من حتی وقتی هم که چسب رو بینیم بود دمر میخوابیدم چون منم نمیتونم صاف بخوابم...فقط همون یه هفته ی اول که کچ رو بینیم بوو صاف میخوابیدم با دهن باز

ااا پس بخاطر همینه همیشه بینیم بزرگ میوفته😢😢😢پس تو چه زاویه ای خوب میوفته من واقعا نمیدونم

بیته ب مدل صورت و فرم ببنی فرق داره،دوربین جلو گوشیت روشن کن هی گوشیو حرکت بده تو همه  زوایا ببین کدوم بهت میاد،من ب شخصه اگر از بالا عکس بگیرم بدتر میشه واگر گوشیو پایینتر از صورتم بگیرم خوب میفته 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ