2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

50 بازدید | 5 پست

چرا این روزا همش احساس می کنم شوهرم بهم خیانت می کنه 

بخاطر بهم ریختن هورمونامو بارداریه یا نه

حس ششمم میگه مث خوره مغزمو می خوره

میترسم

چون یه هفته ام هست تو اژانس کار میکنه 

نمیدونم چرا میترسم

چم شده

حتی تازگیا سر بحث های کوچیک فکر جدایی میاد توی ذهنم 

چیکار کنم

خیلی این روزا درگیر فشار زندگی هستیم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

حتما برا حاملگی هس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برا حاملگی هس

خیلی حال خرابی بهم دست میده یهو

تازگی هربار ک میریم بیرونو برمیگردیم سرچیزای الکی بحث پیش میاد

خیلی حس مزخرفیه

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
کمتر بیا نی نی سایت خوب میشی😊

من اصلا تاپیک های خیانت و دعوای زنو شوهرا رو نمی خونم عزیز

خیلی حال خرابی بهم دست میده یهو تازگی هربار ک میریم بیرونو برمیگردیم سرچیزای الکی بحث پیش میاد خیل ...

ایشالله زود این روزت تموم بشه خدا ب دلت ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤