2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاقه ها دولا هستن دیگه

من یعنی میخوام خودم مترش کنم باید از طول تا بزنم بعد متر کنم؟ اخه میدونی یک متر خریدم اوردم خونه حالا مترش میکنم یک لا دومتره

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
بستگی به عرض پارچه داره دیگه طولش که معلومه از عرض زیاد باشه دولاست مثلا عرض  سه ...

اهوم فک کنم اشتباهی زیاد بهم داد باید برم فردا نشونش بدم پس 

مرسی

همه ی طاقه ها از عرض دولا هستن و روی دولای عرضاز طول اندازه میشن اگه تا حالا پارچه نخریدی  وحدس میزنم الان میخوای ببینی پارچه فروش برات کم بریده یا زیاد باید پارچه رو ترکی ب ترکی دولا کنی بعد طولشو متر کنی

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
عزیزم الان وقتی پارچه میخوان برش کنن مثلا یک متر بخوایم دولا میبرن میدن یا یک لا؟

برا یک متر خط کش رو دوبار روپارچه میزارن،مثلا من ۴متر پازچه میخاستم هشت تا نیم متری اندازه کرد بری.و یک لا 

همه ی طاقه ها از عرض دولا هستن و روی دولای عرضاز طول اندازه میشن اگه تا حالا پارچه نخریدی  وحدس ...

وای خیلی خوب توضیح دادی خیالم راحت شد

فک کردم یه متر زیادی داده بهم