2777
2789
منم خیلی اشتباهات کردم خیلی که جز افسوس چیزی باقی نذاشته  شنا خواهرشوهرت دخالت کرده واسه من بد ...

برادر شوهرمم دخالتهایی کرد تو نامزدی منم همرو به خدا سپردمشون.... ان شاالله خدا همرو به راه راست هدایت کنه.

عشق که ابدا، اما من اولین رابطم بعد کنکورم بود اونم از مجازی هیچوقت دوسش نداشتم ولی خیلی عوضی بود عقده ای و مریض روانی، خیلی اذیتم کرد یه ماه و نیم باهاش بودم هفت ماه تلاش میکردم ازش جدا شم خداروشکر از ایران رفتم دست از سرم برداشت. اما عشق اولم الان داریم تلاش میکنیم ازدواج کنیم جفتمون دانشجوییم ولی خیلی عاشقشم اون بیشتر خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق ک نمیتونم اسمشو بزارم سنم خیلی کم بود اما انقد نیومد تا ازدواج کردم و اون الان مجرده هنوزم البته اونموقع میدونستم میخواست بیاد خواستگاری ها توهم نبود ولی نیومد و منم عاشق یکی  دیگه شدم ازدواج کردم الانم خوشبختم اما اون همچنان ...‌ منو با حسرت نگاه میکنه چون همسایه مادرمه و من دلم کباب میشه بعضی وقتا😢😢😢😢

خدایا شکرت 💙💜💚💛🧡❤️
خبر ندارم خیلی دوست دارم بدونم سرنوشتش چی شد چون خیلی شرایطش افتضاح شده بود ،بدهی بالا اورد رفت زندا ...

آره پدرشوهر من از بچگی اونجا بزرگ شد الان یکم این ور تره.عموی شوهرمم آستانه اس خونشون 

حدوددوساله بیخبرم شمارش توگوشیمه پروفایلشونگامیکنم خیلی وقته عوضش نکرده،درحال جداشدنم وبه شدت دلم میخوادباهاش حرف بزنم دلم میگه بروسراغش عقلم میگه درست نیست فعلاک عقلم ب قلبم غلبه کرده