2777
2789
وای نکن لطفا نکن من توی نزدیک ترین حالت ممکنه دیدم دنیا دنیای عمل و عکس العمله مطمن باش تاوانش رو خو ...

تاوانشو دادم گلم به بدترین شکل ..... ولی دیگ خودمو اصلاح کردم کم کم دیگ حتی بهش فکرم نمیکنم ....

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل شماها از عروسيش خبر دارين يا دعوتين من حتس نميدونم کي عروسيشه کي متاهل ميشه فقط ميدونم قزاره ...

بدتره . بی خبری خیلی بهتره . آرزم این بود که فامیل نبودیم و تو بی خبری ازش راحتتر زندگیمو میکردم حالا تا وقتی زندست ازش خبر دارم کی رفت خواستگاری کی عروسی کرد بچش بچه هاش و پیری و ..... . تو تمام این مراحلی که میبینم و هر خبری میشنوم یاد خاطرات میفتم و همه چیز دوباره برام زنده میشه ولی اگه غریبه بود همونجور که رفت خاطراتشم کم کم میرفت 

خبر ندارم خیلی دوست دارم بدونم سرنوشتش چی شد چون خیلی شرایطش افتضاح شده بود ،بدهی بالا اورد رفت زندان منم چند سال بعد ازدواج کردم ، شهرمون از هم دور بود خیلی دلم میخواد بدونم سرنوشتش چی شد، اینجا کسی هست تو استانه اشرفیه زندگی کنه؟؟؟

تاوانشو دادم گلم به بدترین شکل ..... ولی دیگ خودمو اصلاح کردم کم کم دیگ حتی بهش فکرم نمیکنم ....

انشالله که عاقبت به خیر باش عزیزم دیگه طرفش هم نرو خیلی ضربه میزند به زندگی ات حرام ، حرامه و تکلیفش معلوم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  

افسوووووس ب پدر مادرایی ک بچشونو تو سنه خیلی کم شوهر میدن و بدون هیچ حسی مجبوری ازدواج کنی و بعدشم عاشق شی و تاوانم بدی و احساس گناهم کنی😞😞😞😞😞😞

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
بعده پنج سال باردار شدم که چند روز پیش تو هفته هشتم بی دلیل سقط شد .....میدونی چرا با شوهرم موندم؟ چ ...

کاش یروز توهم عاشقش بشی 😢

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دقیقا خیلی سخته  همش میترسم تاوان بدم😞 حتی وقتی بچم بی دلیل سقط شد فک کردم تاوان پس دادم😭

این فکرارو ازسرت بیرون کن....ببین همه ادما هممممه ادما راز دارن تو دلشون و اکثرشون نمیگن ب کسی...پس چون تو گفتی فک نکن هیشکی شبیع تو نیس....قلب ادمه مکان احساس و تمایل ادم سخته جنگیدن باهاش اما باید از پسش براومد....اینهنه بچه سقط میشن و مادرپدراشون خیانت نکردن پس دلیلش چیه!ا اتفاق‌...خواست خدا ....خدا تینقدر بزرگ و مهربونه ک نمیاد همچین تقاصی بگیره از بنده ش 

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
انشالله که عاقبت به خیر باش عزیزم دیگه طرفش هم نرو خیلی ضربه میزند به زندگی ات حرام ، حرامه و تکلیفش ...

👍❤️

خدا تکشدت عاطی خدا زیادشون کنه😁😁😁

😁😁😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
بدتره . بی خبری خیلی بهتره . آرزم این بود که فامیل نبودیم و تو بی خبری ازش راحتتر زندگیمو میکردم حال ...

قبول دارم حرفتو 

بعضي وقتها ميگم اگه فاميل بود و من متاهل بودم چقد بد ميشد به هرحال سخته خاطرات و اتفاق هايي که افتاده فراموش کرد حتي ادم وسوسه ميشه باهاش باشه