2777
2789
قربانت راستی اون تاپیکت رو خوندم. چی شد آخرش؟ زبونم لال خیانت کرده بود؟ 

ن دورش بگردم 😔😔😔 بهش تهمت زده بودم الهی بمیرم خیلی ناراحت شد ازم 😔😔😔

از اونجایی ک بنده زود یادم میره ک بابا همین دو ساعت پیش دلت کباب شده بود ک ناراحتش کرده بودی😂😂😂😂 امروز ی چیزی میگفت من هی مخالفشو میگفتممممم تهش با حرصصصص و اخم گفت ساتینننننننن نمیدونم تو بچه ای یا من بچه ام بخدااااا نمیدونمممممم بخداااااا دیوونم کردی خخخخخخ😂😂😂😂😂😂 وسط بحث اینقدر ازش خندیدم ک خودش هم خندید و ختم ب خیر شد 😂😂😂😂 

ن دورش بگردم 😔😔😔 بهش تهمت زده بودم الهی بمیرم خیلی ناراحت شد ازم 😔😔😔 از اونجایی ک بنده زود یا ...

خداروشکر

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیییی گلم گفتن این حرفا برام آسون نیست دارم با خودم می‌جنگم. میترسم بعدا با شوهرم عذاب وجدان داشته ...

ن دیگه عزیز دلم عذاب وجدان نداشته باش،وقتی عقلت میگه ک باهم خوشبخت نخواهید شد پس تصمیم درستی داری می گیری اتفاقا اگه بمونی تو این رابطه و زندگی دوتاتون خراب شه اون موقع باید عذاب وجدان بگیری ک چرا روزی ک میتونستم تموم کنم نکردم 

ن دیگه عزیز دلم عذاب وجدان نداشته باش،وقتی عقلت میگه ک باهم خوشبخت نخواهید شد پس تصمیم درستی داری می ...

می‌دونی چیه اخه کلا همه چی ریسکه آدم از آینده خبر ندارع. راستی مرسی عزیزم بابت دعاهای خوبت

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
می‌دونی چیه اخه کلا همه چی ریسکه آدم از آینده خبر ندارع. راستی مرسی عزیزم بابت دعاهای خوبت

بنظرم تا حدی میشه پیش بینی کرد 

اگه واقعا تو دوران دوستی کااامل بشناسی طرفتو امتحانش کنی در شرایط مختلف و اینا میشه تا حد زیادی پیش بینی کنی ک آیندت با این شخص خوب میشه یا ن 

تو پرانتز اینو بگم کلا زندگی فرازونشیب داره،منظورم اینه مثلا پیش خودت نگو اگه طرفم از لحاظ ظاهری و مادی اوکی باشه پس خوشبخت میشم 

ولی خب زندگی مشترک ینی پذیرش تفاوت ها،و سازش باهم دیگه و کوتاه اومدن بعضی جاها و درک متقابل 

ن اینکه همه چیزو از طرف مقابلت انتظار داشته باشی ک شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد و خوشبخت شم باهاش

((دوست قشنگم اینارو کلی گفتمااااا بخدا،یهو خدای نکرده ب خودت نگیری قربونت برم))

درسته مادرا خیلی زود نگران میشن.... من خیلی بچگانه عمل کردم تو زندگیم چه کارهایی رو که نباید میکردم ...

منم خیلی اشتباهات کردم خیلی که جز افسوس چیزی باقی نذاشته 

شنا خواهرشوهرت دخالت کرده واسه من بدترین ضربه رو برادرشوهرم بعد نامزد کردنش زد بهمون خیلی بد بود منکه سپردمش بخدا الان باهاش کلن حرف نمیزنم جایم باشه نمیرم زنشم پارسال ماه رمصون دیدم در حد سلام خداحافظ

میدونی چیه شوهر من بچه کوچیکه بود که زن گرفت ی جوری واسه داداش بزرگه زور داشت دوتا خواهربزرگاشم زورشون میاد حسودی میکنم مادرشوهرمو که نگم هنوز زیر زیرا کرمشو میریزه شوهرم همرو بعد اتفاق که داداشش راه انداخت شناخت من تا حرص میخورم شروع میکنه اونارو فحش دادن و خودشو بعدش پشیمون میشم 

واقعا سخته بخای سکوت کنی هیچی نگی 

واقعا ی وقتا فقط تو خودم میریزم نمیگم تا شوهرم داغون نشه 

نمیدونم چرا بزرگترا بجای اینکه شرایطتو خوب کنن با دخالتا و حرفتی بیجاشون همه چیو بدتر میکنن 

الان زمانه ای شد که حتی پدر و مادرم چشم دیدن خوشبختی و پیشرفت بچشو نداره چه برسه خواهر برادر چه برسه غریبه 

منم تمام تلاشمو میکنم که شرایطتو خوب نگه دارم دعوامون میشه بیشترم فقط فقط بخاطر بقیه اما متاسفانه نمیشه باهمه هم قطع رابطه کرد رفت و اومد کم شد اما همون یکمشم باز دردسر 

خدا فقط خودش هممونو کمک کنه 

بنظرم تا حدی میشه پیش بینی کرد  اگه واقعا تو دوران دوستی کااامل بشناسی طرفتو امتحانش کنی در شر ...

ممنونم گلم لطف کردی

داره کنارم خر و پف میکنه!!!

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

بچه ها من تو سه ماه تقریبا از ۸۸ به ۶۵ رسیدم .با رژیم و ورزش کع رژیممو از یه مربی حرفه ای گرفتم .الان چاقی شده یه غم بزرگ برای خانمها من خودم سنم کم بود بعد ازدواج ۳۰ کیلو اضافه کردم .خدایی دیگه فکر نمیکردم یروز به وزن مجردیام برسم .خیلی مدیون مربیمم .

من به همه معرفیش میکنم هم چون خیلی مدیون مربیمم هم دوسدارم هم هرکی تپلی زودتر نجات پیدا کنه😁😁 این آیدی تل گرامشونه tanasobx   پیج اینستاشم همینه

مشاورشون رایگانه و بسیار مربی با اخلاقی هستن.

هزینه برنامه هم واقعا ناچیزه هفته ای ۱۵ تومن بوده.

و اینکه خدایی من تبلیغ نمیکنم خیلیییی راضیربودم فقط .بخوام توضیح بدم ۳ صفحه میشه ولی کارشون عالیه .😍

بمیرم برات😔😔😔😢😢😢😢😢بخدا خیلی بهت فک میکنم. از خدا میخوام به دل خونوادت بندازه که بیان سراغت. ...

خدانكنه عزيزم .ممنونم از اينك ب فكرم هستي خانوم مهربون.ان شاا...همه چيز درست بشه.و شما هم موفق و شاد باشين❤️

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔