2777
2789

الان بعد از پنج سال رفتم اينستاشو پيدا كردم

هنوز اول اسم منو نوشته تو بيو با يه علامت ممنوعه😑😑نشد كه بشه

نتوست خودشو اماده كنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همیشه خدارا شکر کن عزیزم

خداروشکر، ولی جدا شدن ازش واقعا داغونم کرد، من به خاطرش از ادمای واقعا خفنی گذشتم  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
ماشا الله چقد دوست پسر داشتین

مال من یدونه بود  

یادش بخیر دوستام می‌گفتن ،چشم بازارو کور کردی ، سوژه میکردن میخندیدیم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

ازدواج کرده یه پسر۳ساله هم داره.مجردکه بودم تواینستاپیدام کرد خیییلی دوسم داشت ولی من بعددوسال پشیمون شدم وولش کردم.زنش فهمیدتواینستاپیدام کرده ریختن سرم با خواهرشوهراش کلی بدوبیراه بهم گفتن نفرینم کردن ک ایشالله بدبخت شم ولی چن روزبعدش ازدواج کردم وخیلی خوشبخت شدم🙂🙂🙂

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
شاید من زیادی براش دم دست و خوب بودم، هربار خیانت میکرد ولم میکرد، بازم برمیگشت من با مهربونی قبولش ...

میدونی چرا اونو خیلی فکر میکنی دوست داری چون اون مدام پست میزده این خودش یه کمبود اعتماد به نفس کاذب میاره که باعث میشه فکر کنی اونو دوست داری توفقط فکر میکنی دوستش داری یه فکر کاذبه

شوهرم هس.داره اماده ميشه بخوابه.ناراحتم امشب نميدونم چم شده باهاش بد حرف زدم اونم ناراحته.

عزیزم با خونوادت ارتباط نگرفتی؟

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده

آدم فقط تو زندگی یبار عاشق میشه یا قبلا تو زندگی عاشق شده و الان یه عاشقه تمام عیاره

یا قراره تو آینده عاشق شه!

آدم وقتی عاشق میشه دیگ چشمشکسیو نمیبینه با فکر کردن به پولدارترینو خوشتیپ ترینو .... آدم دنیا بازم میگه الهی قربون عشق خودم بشم که انگشت کوچیکشپ نیستن اینا

اما اولین دوست پسرم در سن ۲۰سالگی ازدواج کرد 😂😂😂😂وای فک کنین 

سربازه فک کنم امسال دیگه تموم کنه اینو از پروفایلش فهمیدم

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
منظورت از خفن چیه مثلا

مثلا دندانپزشک، بچه مایه دار دوره مون، یکی دیگه بود اونم قیافه و استیل خیلی خوبی داشت با وضع مالی خوب، یکیشون از اونا طلا فروشی داشت و کلا وضعش خوب بود

این آخری شوهرم که یه بار ردش کردم  

موردای خوب دیگم بودن، که بنده به خاطر حس وفاداری ردشون میکردم