2777
2789

دکتر شده بهترین ماشینا رو سوار میشه 😏

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

باعشقش دارن میگردن واسه خودشون یعنی خاااااااک عالم توسرم که به اون میگم عشق اول بدبختی کسی دیگه توزندگیم نبود وگرنه به اون میگفتم عشق اول😡

میشه واسه حاجتم ازته دل صلوات بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرچی اتفاق بد برام می افته یاد دوست پسر دومم میافتم میگم نفرین اونه چون من ولش کردم خیلی عاشق بو ...

منم میگم اه کشیده پشتم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
میدونی چرا اونو خیلی فکر میکنی دوست داری چون اون مدام پست میزده این خودش یه کمبود اعتماد به نفس کاذب ...

اره خیلی غرور مو میشکست، ولی کاش همون خیانت اول برای همیشه میرفت، رفت و امد هاش و اینکه منم همیشه قبولش میکردم، باعث میشه حالم از خودم بهم بخوره، اصلا الان حتی کوچکترین مشکل های شوهرمم نبخشم،عقده شده برام 

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
خوششششششششششش به حالت منم دلم میخواست عاشق یکی بشم و اونم همینطور ولی خب هیچ وقت نشده

نه بابا وقتي اومد خواستگاريم عاشق يكي ديگه بودم ... ازدواج كاملا سنتي

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

زندگیشو داره،یه بچه هم داره،7ساعت با هم فاصله داریم ولی تو مراسمات و اینیستا همیشه میبینمش و بعد ده سال هنوز همون حسو بهش دارم و یادم میفته گریم میگیره و هنوز عمیق به عکسش نگاه میکنم و تمرکز میکنم

اره خیلی غرور مو میشکست، ولی کاش همون خیانت اول برای همیشه میرفت، رفت و امد هاش و اینکه منم همیشه قب ...

میدونی دوست خوبم به نظرم بهتره یکم روخودت ورابطه ات با شوهرت تجدید نظر کنی تو درواقع غرق شدی توی یه دورباطل مقایسه وتقاص گرفتن داری تقاص کاراونو از همسرت میگیری فراموش هیچ وقت نمیشه کرد ولی باید بادید اینکه تو یه همسر ایده ال گیرت اومده توی ذهنت دایم اون ادمو تحقیر کنی تا بتونی ازش متنفر بشیو عاشق شوهرت برای عاشق شدنم باید از خطاها گذشت باید توجه ات رو بیشتر به همسرت بدی  این اولین قدمه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

این امضا ی کاربر بود ولی دقیقا شرح حال منه حتی اسم طرف  

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

الان که سرکاره بعدازظهرهم داریم باعشق واول واخرمیریم خونه مامان وبابای من 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

بعد ازدواجم و بچه دار شدنم كلا نا اميد شد و  ازدواج كرد و الان دو تامونم خوشبختيم قرار بود باهم خوشبخت شيم ولي صلاحمون اين بود وپذيرفتيم الانم راضي هستيم

و الان عشق اول و اخرم همسرمه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳