2777
2789
ممنونم بدنیست گاهی تو تصمیمم خیلی مصممم اما تا کسی هم اسمش شبیهش هم عطرش میبینم دوباره هوایی میشم هر ...

منم هرچی اتفاق بد برام می افته یاد دوست پسر دومم میافتم میگم نفرین اونه چون من ولش کردم خیلی عاشق بود هیچ وقت نمیتوتی فراموش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولت کرد البته مردا هیچ دلیلی ندارن برای این کار امیدوارم بعد این خوب باشه حالت

شاید من زیادی براش دم دست و خوب بودم، هربار خیانت میکرد ولم میکرد، بازم برمیگشت من با مهربونی قبولش میکردم، دیگه خیانت اخرش چهارماه طول کشید، پیش همه میگفت دختره بایدم به پام بشینه، من ازش خیلی سرم

خدا شاهده هیچی نداشت هیچی نبود جز یه ادم دخترباز

دوستام خیلی تلاش میکردن نذارن حماقت کنم،دیگه نبخشمش، یادمه وقتی خواستگارمو قبول کردم و نشون شدم، استادا بهم تبریک میگفتن، دیگه اون دیوار غرورش شکست  اومد گریه کرد که قبول نکنم بهمش بزنم،شوهرم خیلی خوبه ،ایده ال هر آدمیه،بر عکس اون، ولی بازم اونقدر دوسش ندارم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
چرا ولت کرد البته مردا هیچ دلیلی ندارن برای این کار امیدوارم بعد این خوب باشه حالت

نمیدونم واقعا

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

سر كاره ... عشق اولم بود تو بچگب بعد نديدمش.. بعد از ده سال اومد خواستگاريم. 

اين وسط هم دوسه بار عاشق شدم. ولي بازم به عشق اولم رسيدم

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
سر كاره ... عشق اولم بود تو بچگب بعد نديدمش.. بعد از ده سال اومد خواستگاريم.  اين وسط هم دوسه ...

خوششششششششششش به حالت منم دلم میخواست عاشق یکی بشم و اونم همینطور ولی خب هیچ

وقت نشده

شاید من زیادی براش دم دست و خوب بودم، هربار خیانت میکرد ولم میکرد، بازم برمیگشت من با مهربونی قبولش ...

خداراشکر تهش یه تکونی به خودت دادی 😐 دختر نباید اینقدر خودشو خار کنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خداراشکر تهش یه تکونی به خودت دادی 😐 دختر نباید اینقدر خودشو خار کنه

خدا نکشتت، وسط غصه ،خندم گرفت

اره بهش میرسیدم که بدبخت میشدم، فوق العاده شکاک بود، کتکم که میزد، خائن هم که بود، پولم که نداشت

من تاحالا هیچکس کتک نزده بود،بابام اجازه نمیداد

خدا نکشتت، وسط غصه ،خندم گرفت اره بهش میرسیدم که بدبخت میشدم، فوق العاده شکاک بود، کتکم که میزد، خا ...

وای همیشه خدارا شکر کن عزیزم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏