2777
2789

اولین و اخرین باری بود که عاشق شدم و عشق بچگانه ای بود و یک طرفه که طرف تا اخر عمرش نفهمید من عاشقشم...

شنیدم هنوز ازدواج نکرد پلیس شده

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
نمیدونم کجاست ولی از این جااااداد میزنم با صدای خفم چون حتی داد زدن برام مجاز نیست شوهرم پیشمه.میگم ...

طفلک شوهرت 

خوب ازدواج نمیکردی که تو بغل یکی باشی به فکر یکی دیگه

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ یادم نیست کی بود از بس زیاد بودن 😂

وای منم درست توهمین فکربودم هرچی فک کردم یادم نیومدتازه دوستم اسم عشق اولشومیخوادبذاره روپسرش میگم خدایی چطوریادتون مونده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
جونم ایشالله توام شوهر میکنی حتی خوشبختتر از اون میشی مطمعن باش

انشالله... ممنون عزیزم

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

عشق اولم ک توی پیش دبستانی بودم و ۶ سالم بود , از یه همکلاسیم که خیلی خوشکل بود خوشم میومد دلم میخواست باهاش ازدواج کنم. اون فقط یه عکس ازش دیدم همچنان خوشکل بود ولی بنظرم قرتی شده. 😂

بعدشم دیگه یه سری هم پنجم دبستان عاشق یه پسر و داداشش شدم از دور نگاهشون میکردم. یکی از داداشا دختر باز و لاشی شدید شد شایدم معتادم باشه حتی. یکی از داداشا خیلی وقته فرانسه زندگی میکنه.

بعدم سال دو دانشگاه با یه پسر دوست شدم و اون موقع بنظرم عاشق هم شده بودیم , ارشد بود , رفت المان واسه تحصیل و ماندگار شد. 

و هزاران عشق بی فرجام دیگر .... 😂😂😂😂😂😂

شوهرت حسي بهش نداره؟

خودش که میگه نه خدا رو شکر که ازدواجم با اون جور نشد یه عشق بچه گانه بوده و این حرفا.... ولی اون خیلی حسرت میخوره مخصوصا که همه جوره شوهرش از شوهر من پایین تره و اخلاق شوهرش هم خوب نیست

واااای چه حال خوبی داری توووو....قدرشو بدون خدایا چه حس خوبیه که ادم عاشق میشه. عشق واقعا نعمت بزر ...

کجاش حالش خوبه بنده خدا ؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عشق اولم ک توی پیش دبستانی بودم و ۶ سالم بود , از یه همکلاسیم که خیلی خوشکل بود خوشم میومد دلم میخوا ...

کلا عاشق هر کی شدی رفت خارج...کاش یه مدت عاشق من شده بودی الان اونور بودم...

مجرده هنوز شش ساله ازدواج کردم خبرمو از دوستم میگرفت الان با شوهرم اختلاف دارم شاید ب جدایی برسیم گف ...

جواب ندیاتودادگاه پرینت دربیارن واست دردسرمیش یاخط جدیدبگیرولی فعلا متاهلی پس حتمامتعهدباش 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
واااای چه حال خوبی داری توووو....قدرشو بدون خدایا چه حس خوبیه که ادم عاشق میشه. عشق واقعا نعمت بزر ...

خانمی بیچاره میگه کنارم نیس 😔

اونوقت شما میگی چ حال خوبی داری تو؟؟؟؟؟🤔

عشق اولم که پسر عموم بود زن داره بچه هم داره چقدم خوشحالم که بهم نرسیدیم عشق دومم که هنوز مجرده گاهی یاد آخرین باری که بهم زنگ زد میفتم  بهش گفتم ازدواج کردم گفت خوشبحالش که فرشته ای مثل شما رو گرفته بعد میگم خاکتوسرت پس چرا نیومدی بگیری این فرشته رو خخخخخخخ