2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق من شوهرمن

اما عشق اول شوهرم یه دختره بودتودانشگاه  عاشق شوهرم شده بود باهم دوست بودن و قصدازدواج اما خواهردختره نمیذاره بخاطر بی پولی

دختره هنوز دوسش داره

اوایل زنگ میزد اس میداد دمشو قیچی کردم

اما متوجه میشم که هنوزم دوستش داره

ب شوهرم میگم تومنتظری من بمیرم یا وضعت خوب بشه بری اونو بگیری..میگه من فراموشش کردم ولی دروغ میگه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

هیچ کدومتون مثل من داغون نشدین 

من از غصه اش ام اس گرفتم 

۴ سال از ۱۸ سالگی تا ۲۲ باهاش بودم 

چیکارا که بامن نکرد ...اول که شناسنامه شو اتفاقی دیدم فهمیدم متاهل بوده جدا شده بعدم خیانت پشت خیانت ،انگار عقده کرد واسه زنا 

اما خوب دوستم داشت خیلی فقط قاطی کرده بود 

یروز رفتم بغلش کردم گریه کردم بدون اینکه بگم رفتم واسه همیشه 

الان با  کس دیگه ای تو رابطه ام که عاشقمه و واقعا شریف و انسانه و داریم ازدواج میکنیم 

اما همیشه یاد قبلی میوفتم خیلی خوابشو میبینم...که میگه بیا بدادم برس گریه میکنه...متاسفانه عشقم بود و دیگه نتونستم این حسو به کسی داشته باشم... 

یا خود خدا.زنش شدن رو هم میفهمیدی؟    میرم تو افق محو میشم

اسکل که نبودیم 😐😏 دهه چندی هستی شما که عجیبه واست بچه ۶ ساله ندونه ازدواج چیه. بعدشم فکر کنم اکثرمون تو بچگی خیالبافی رو تجربه کردیم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

پارسال فهمیدم عشق اولم مغازه لوازم آرایشی تو پونزده خرداد داره، برای اینکه نبینمش،حتی دیگه پامم پونزده خرداد نذاشتم

تو دانشگاه دوس شدیم به خاطرش دل کلی ادم حسابی رو شکستم و اه اونا منو گرفت،بهم خیانت میکرد،تحقیرم میکرد، کتکم میزد، اخرشم ولم کرد گفت در حد و اندازه من نیستی

وقتی یکی از استاد ها اومد خواستگاریم اومد پیشم گریه کرد گفت پشیمونه،ولی من خیلی خیانت هاش دلمو سنگ کرده بود

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

هنوزم یادش میفتم تموم جونمو سرما میگیره،وقتی ولم کرد از زور غصه، 15 کیلو کم کردم،

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه