2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار زن و‌بچه اش خوب و خوشه البته آه من پشت سر خودش و خانواده اش تا ابد میمونه دارم‌ میبینم که تقاص دل شکستمو پس میدن هرچند بیشتر از من اون ضربه خورد..هنوزم با یه غمی نگاهم میکنه 

قرار بود فردا بعد دو‌سال تو‌عروسی برادرزاده اش ببینمش که نمیرم که نبینمش

پسر عمم بود...

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

خب ایشون ک سال ۸۳ باهاشون اشنا شدم.اون موقع خیلی کوچولو بودیم.ایشونم خیلی مهربون بود اما بعدا تغییر رفتار داد و دنبال ی بهانه بود برای رفتن.خیلی التماسش کردم ک بمونه و با هم ی زندگی زیبا بسازیم.اما ایشون،جواب همه محبتامو با خشم و بی مهری داد.نهایتا هم درسش تموم شد و اینجا شغل مناسبی پیدا نکرد.یکی از اقوامشون توی ی کشور دیگه بود،اینم رفت پیشِ اون فامیلشون،تا توی اون کشور،ی شغل مناسب پیدا کنه و زندگی کنه.دیگه نمیدونم الان چکارست و چجوریه و با کیه.اما یادمه قبلا میگفت نمیتونم ی لخظه از تو دوررر بمونم.الانم خداوند رو بارها شکر میکنم ک این چنین ادمی وارد زندگیم نشد.اما پذیرفتن این موضوع و فراموش کردنش سخت بود ب قیمت سالها مریض شدنم.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
ببین عزیزم یه چیزی رو خیلی خیلی خواهرانه بهت میگم.  چون شما اول راهی هستی که مامان من طی کرد ...

هوس؟ ن گلم هوس نیست یه عشقه پاکو تمیزه که من فقط تو قلبم پنهانش کردم همین شوهرمم دوست دارم چون عاشقمه ولشم نمیکنم چون چیزی تو زندگی واسم کم نزاشته .....اگرم به عشقه گذشتم فک کنم فقطو فقط در حده یادآوری خاطراتمون تو ذهنمه همین ....

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
تازه همشو ک نگفتم باورت نمیشه ۵ نفر دیگه رو داشتم توی زندگیم ک رفتن خارج . البته خودمم ترکیه زندگی م ...

چقدر چک بکشم، عاشق من شی  

فقط عشقت زیاد باشه پام به استرالیا و اینا برسه

کم نباشه فقط تا کشورهای همسایه مون برسم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
حالا اینو ولش کن، خوبی تقدیر جونم، چه خبرا؟ تو چه مرحله ای هستی؟ جنگیدن رو میگم، موفقیت امیز هست؟&nb ...

ممنونم بدنیست گاهی تو تصمیمم خیلی مصممم اما تا کسی هم اسمش شبیهش هم عطرش میبینم دوباره هوایی میشم هرچیزی که بهش مربوطه منو یادش میندازه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

قبلا رو بیخیال الان رو بچسب...

عاشق یکیم ک خبر نداره تازه با یه دختر زشتم دوس شده تازگیا هعی👧

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

عشق اول من ماجرا داره....فامیله...اون مشهده ومن بماندکجا....بخاطر چندروز بی خبری ازمن گذاشت رف....ازدواجم کرد...الان بعد ۸سال برگشته میگه اشتباه کردم ولت کردم....زندگیم تباه شده...من بخشیده بودمش....اما فک‌میکنه آه من زندگیشو گرفته...میگه هنوزم دوسم داره...اما دیره...الکی خودشو اذیت میکنه