2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مریض خواهرش اشرف معینی بودم،روزی نیست که دعاشون نکنم،البته تعریف برادرش روهم شنیدم

میدونین چطو نوبت بگیرم ؟هرچی تماس میگیرم کسی جواب نمیده .تخصص خواهرشون چیه؟من دکتر میخوام زمینه بارداری پرخطر تخصص داشته باشه

❤️
میدونین چطو نوبت بگیرم ؟هرچی تماس میگیرم کسی جواب نمیده .تخصص خواهرشون چیه؟من دکتر میخوام زمینه بارد ...

مطبش باخواهرش یک جاست،ولی خواهرش هم تلفنی وقت نمیدادن،من برای ویزیت اول ساعت 12ظهر رفتم اسم نوشتم روبرگه ای که بیرون چسبونده بودن،ساعت7بعداز ظهر نوبتم شد،البته این قضیه مال 5سال پیشه،به نظرم یه روز زودتر مثل من حضوری برو،انشاالله مشکلتون حل بشه عزیزم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
مطبش باخواهرش یک جاست،ولی خواهرش هم تلفنی وقت نمیدادن،من برای ویزیت اول ساعت 12ظهر رفتم اسم نوشتم رو ...

من یزد میخوام بیام نمیدونم اصلا دکتر هست یا خارجه کشوره 😥.ممنونم عزیزم ان شاءالله 

❤️
اولی نه .ولی دومی هم سرکلاژبودم هم استراحت😔

من تهرانم کاش میتونستم کمکی بکنم عزیزم،من یه سقط19هفته داشتم سربارداری دوم چون نارسایی نداشتم وطول سرویکس خوب بودسرکلاژ نکردم،ولی جفتم پایین بود وخونریزیهای شدید داشتم که نزدیک دوماه بیمارستان همین دکتر بستریم کردن،استراحت مطلق مطلق بودم حتی حمام توی 9ماه شای 5بار رفتم اونم چند ثانیه ای،توالت فرنگی،غذاخوردنم خوابیده بود،الان بارداری دوست عزیز؟

من تهرانم کاش میتونستم کمکی بکنم عزیزم،من یه سقط19هفته داشتم سربارداری دوم چون نارسایی نداشتم وطول س ...

نه عزیزم باردار نیستم .ازمایش های ایمنی رو کامل انجام دادم میخوام‌بیام‌تهران زیر نظر ابن سینا باشم که زنگ زدم‌گفتن دکتر سهیلا عارفی نیستش تا دوهفته دیگه براهمین دنبال دکتری بودم‌که تو زمینه پرناتولوژی تخصص داشته باشه .نمیدونم کدوم دکتر هم واقعا کاربلده 

❤️
نه عزیزم باردار نیستم .ازمایش های ایمنی رو کامل انجام دادم میخوام‌بیام‌تهران زیر نظر ابن سینا باشم ک ...

آره حتما باردتری بعدیت روخیییلی دقت کن،ببخشید نتونستم کمکی بکنم عزیزم،انشاالله اتفاقای خوب وروزهای زیبایی برات پیش بیاد،وخدابهترین دکتر روجلوی راهتو بزاره،برای سقط هات خیییلی ناراحت شدم،حتما کلی درد کشیدی،توکل به خدادوستم،الهی به حق جد بچه هام بارداری بعدیت به خیر بگذره ونی نی روسالم در آغوش بگیری🙏