2777
2789
عنوان

کشک محلی و خونگی دلم می خواد از اون گوله گوله ای ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 69 پست
من کارمندم همیشه روی یکی دو تا میخورم پشت میز کارم ولی اینا صنعتی هستن و مزه ارد و نمک میدن

واای منم عاشق اونام شبیه لوزی بود من مامان بزرگ مرحومم درست میکرد خودش یادش بخیر

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمندم همیشه روی یکی دو تا میخورم پشت میز کارم ولی اینا صنعتی هستن و مزه ارد و نمک میدن

وای نه اونا خیلی افتضاحـــــن

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 

البته اسی اونو که صافی کردی میتونی اونجوریشم با مره بخوری ما به خیسش میگیم شور با مره میخوریم خیلی خوشمزه میشه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
باس به شوهرم بگم ببینم میتونه بفرسته نمیدونم انگار ۲۰ایناس البته دقیق نمیدونما قیمتشو

ممنون میشم ازت اگه بتونی برام بفرستین،هزینه ارسال و زحمت شما رو هم پرداخت می کنم دوستم  اگه این لطف رو بهم بکنید

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
با اینکه خونم آپارتمانیه ولی امتحان می کنم ، ممنونم ازت

اره کاری نداره خیلی راحته ما تابستونا هرروز بیست کیلو اینا دوغ میبریم کشک میکنیم انقد مشتری میاد که نگو شوهرمم لبنیاتی داره مشتریا عاشق کشکامونن

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
البته اسی اونو که صافی کردی میتونی اونجوریشم با مره بخوری ما به خیسش میگیم شور با مره میخوریم خیلی خ ...

ما جنوبیم،بهش میگیم لورک ،،،باخرمامیخوریم

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
ممنون میشم ازت اگه بتونی برام بفرستین،هزینه ارسال و زحمت شما رو هم پرداخت می کنم دوستم  اگه این ...

عزیزم نمیتونم قول بدم از شوهرم میپرسم اگه قبول کرد میام بهت میگم😘

ما میفروشیم خودمون درست میکنیم☺

کدوم شهر هستین؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ما جنوبیم،بهش میگیم لورک ،،،باخرمامیخوریم

اهان ما تبریزیم میگیم شور با کره میخوریم

واای منم عاشق اونام شبیه لوزی بود من مامان بزرگ مرحومم درست میکرد خودش یادش بخیر

خدا رحمتشون کنه 

با رفتن اونا ارزوی خیلی چیزا مونده برامون

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
کدوم شهر هستین؟

شهرستان هشترود