2777
2789

سلام.من 4 اسفند عمل پانکچر(تخمک کشی )داشتم برای ivf.و 15 اسفند پری شده و علاوه بر 7 روز تا 30 اسفند هرروز لکه داشتم .الان 11 روزه که پریود نشدم .کسی این تجربه را داره که دو سیکل بعد از عمل پانکچر دیر پری بشه؟؟؟ضمنا باردار هم نیستم چون جلوگیری کردم.هرکی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه

من بعد پانکچر که پریود شدم ،پریود بعدیم یه ماه تاخیر داشت.طبیعیه. هایپر شدی شماهم؟

آره عزیزم.منم هایپر شدم.دیروز با دکترم تماس گرفتم گفت 2 تا آمپول استروژن بزن که پریود بشی.پس نزنم و صبر کنم؟؟ببخشید یه سوال :شما دکترت کی بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم.منم هایپر شدم.دیروز با دکترم تماس گرفتم گفت 2 تا آمپول استروژن بزن که پریود بشی.پس نزنم و ...

بزن حتما

منم بااینکه زدم ولی پریود نشدم

من بیمارستان صارم میرم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ببخشید من الان این تاپیکو دیدم.مثل شما پریود اول یکم جلو انداختم.پریود دومم چهار روزه از موعدش گذشته.جلوگیری داشتم

شما بالاخره وضعیتتون چطور شد؟؟؟؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ببخشید من الان این تاپیکو دیدم.مثل شما پریود اول یکم جلو انداختم.پریود دومم چهار روزه از موعدش گذشته ...

عزیزم من سیکل بعداز پانکچرم دقیقا 15 روز عقب افتاد.ولی آمپول نزدم که پریود بشم.چون دوست دارم همه چیز تا جایی که میشه روند طبیعیشو طی کنه.الان هم به دلایلی انتقالمو عقب انداختم و به امید خدا جنینامو مرداد انتقال میدم.

عزیزم من سیکل بعداز پانکچرم دقیقا 15 روز عقب افتاد.ولی آمپول نزدم که پریود بشم.چون دوست دارم همه چیز ...

به امید خدا.

منم امروز پری شدم.بعد ده روز تاخیر.طبیعی بود امپول نزدم.حالا برم ببینم با این بهم ریختگی انتقال میده یا فعلا نه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
به امید خدا. منم امروز پری شدم.بعد ده روز تاخیر.طبیعی بود امپول نزدم.حالا برم ببینم با این بهم ریخت ...

انشااله هرچی که خیره برات پیش بیاد. ولی معمولا اگه شرایط رحم و وضعیت عمومیت خوب نباشه فعلا انتقال نمیدن.