2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني به اين مدل بييي چك اطميناني نيست؟واسه من منفي بود يعني اشتباه بوده؟؟؟!!!!....😱😱😱

والا منم حاملگی قبلیم لایه مارک دیگ امتحان کردم این مارکوهی بیبی میزدم منفی نشون میداد

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
والا منم حاملگی قبلیم لایه مارک دیگ امتحان کردم این مارکوهی بیبی میزدم منفی نشون میداد

ياخدا😂😂😱😱😱😱شوكه شدم نصفه شبي

يعني انقد داغونه؟منم فردا برم مارك جديد بگيرم

ديش ديري ديرين ماشالله
 خداازدهنت بشنوه آخه چون جلوگیریم طبیعی بودخب آدم یکم می‌ترسه می‌خوام فردابرم آیودی بذارم خیلی ...

احتمال هفتاد‌درصد کاذبه چون رفیق خودم‌همینطور شد خواهر ی رفیقمم همین شد ک‌من بهش قضیه رفیقمو گفتم ک تا چندماه بعد زایمان تا دووروز عقب میزد بی بی میزد‌هاله مینداخت اکثرا همیننا هرمونه تا درس شه طول‌میکشه منتها کسی تا پنج‌شیش ماه‌سراغ بی بی نمیره براهمین نمیفهمن اکثرا

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
نخند خواهرمن منم بچه كوچيك دارم فعلا بچع نميخوام

وای خیلی سخته ینی من که دیگ  میرم خودموخاک میکنم سرپسرم خیلی اذیت شدم والانم خیلی اذیت می‌کنه اولا کولیک داشت بعدش ختنه بعدشم تو۱,۵ماهگی عمل فتقش ینی به اون روزانگامیکنم کم میمونه سکته کنم

توخوب باش اگه مردی بامن🤐