2777
2789
چیزهای مختلف نزن. سوختگیشو تحریک میکنی اونوقت. مگه چندساعت تو پوشک موند که اینجوری سوخته طفلی؟

ماست لاکتیویا خورد

خوابید

نصف شب دیدم اینجوره

بخدا از پوشک سوختگی نیس و من مادر بی توجهی نیستم

گل پسرام عاشقتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست لاکتیویا خورد خوابید نصف شب دیدم اینجوره بخدا از پوشک سوختگی نیس و من مادر بی توجهی نیستم

انشالله که زودتر برطرف شه عزیزم ناراحت نشو. ولی توی برند پوشکی که استفاده میکنی اگر جدید باشه هم تجدید نظر کن. اخه فقط توی ه مون قسمت فقط ملتهب شده. اگر حساسیت داشت به ماست مثل دختر خودم که به لبنیات حساسیت داره تموم بدنش ملتهب میشد. یا شاید پوست بچتون خیلیی حساس باشه که با پوشک مشکل داره.ولی حتما ببرش دکتر. تشخیص بدن چیه اگر براتون امکانش هست

پسر من چند ماه پیش اسهال شدید گرفت و باعث سوختگی شدید ناحیه ی زیر پوشکش شد..با هیچی بهتر نشد چند تا دکتر هم بردمش دیگه پوستش رفته بود و شدیدا جیغ میکشید....تا اینکه یه متخصص گفت برو داروخانه بگو 15 کرم کلوتریمازول 15 گرم تریامیسونول و 30 گرم زینک اکساید مخلوط کنه بزن به سوخگیش ..تا زدم آروم شد دیگه گریه نکرد و زخمش کم کم خوب شد

وای شما سردمدار سایتین😍

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وای شما سردمدار سایتین😍

حق آب و گل 🤣😂😂😂😂

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤