2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره خرمارو ن  شیر خشکم‌خوردم نتیجه ی نداشت گین آپ کودکانم خوردمبازم‌بی فایده بود  سویق ...

شمام مثل من درمان فقط خوردن هست برای ما لاغرا اونم نون و برنج و سیب زمینی و گوشت و انواع و اقسام ... .

ولی محرک اشتها میخوایم 

عزیزانی که چاقید  اگه گیاه خواری کنید و هیچ گونه روغنی به بدنتون نرسونید  نه تنها لاغر ...

اگ شوهرم خونه نباشه.خیلی کم غذا میخورم .اما وقتی هس. همش هی میگه بیا با هم اینو بخوریم.اونو بخوریم. نتیجه اش میشه چاقی😬.البته من حدود10 کیلو اضافه وزن دارم.165.ورزن73

نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
عزیزانی که چاقید  اگه گیاه خواری کنید و هیچ گونه روغنی به بدنتون نرسونید  نه تنها لاغر ...

.چطو  فقط گیاه بخوریم ینی چی بخوریم دقیقا.

نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
شمام مثل من درمان فقط خوردن هست برای ما لاغرا اونم نون و برنج و سیب زمینی و گوشت و انواع و اقسام ... ...

سلام عزیزم منم لاغرم ودنبال چاقی واصلا اشتهام حوب نیست راهی پیداکردین به منم بگین قدم165 وزنم49

منم حدود ۴۵ کبلو اضافه وزن داشتم تونستم با کالری شماری ۱۹ تاش کم کنم اما متاسفانه ارادم سست شد رژیم ...

سلام میشه لطفا اسم کالری شمارو بگین؟ واین که در روز تا چند کالری میشد استفاده کرد 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
برنامه بشقاب کالری مصرفی روزانه م ۱۲۰۰ بود  شما وزنت چنده .؟

سلام منظورم این بود که باچه برنامه ایی کالری روزآنه میشمردی؟

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
.چطو  فقط گیاه بخوریم ینی چی بخوریم دقیقا.

انواع میوه و سبزی 

سوپ سبزیجات 

سوپ جو 

بدون روغن 

سالاد بدون سس

چایی سبز با لیمو 

دیدم کسی که دکتر بهش گفته اینو بخور هر ماه ۵ کیلو وزن کم کرده 

البته سخته چون همیشه گرسنه میمونه 

سلام میشه لطفا بفرمایین از کدوم کالری شمار استفاده میکنین؟میخام نصب کنم

عزيزم من خودم كالريها رو از روي كتاب كرماني حفظم ولي بعضي مواقع هم ميرم نت نگاه ميكنم يه مدت هم كرفس داشتم خوب بود ولي قطع شد براي آيفون ،برنامه مانكن هم خوبه انگار

عزيزم من خودم كالريها رو از روي كتاب كرماني حفظم ولي بعضي مواقع هم ميرم نت نگاه ميكنم يه مدت هم كرفس ...

خیلی ممنونم از راهنمایتون