2777
2789
عنوان

امروز دکترم حالمو گرفت

3812 بازدید | 79 پست

سلام من سزارین چهارمی هستم و قم زندگی میکنم دکترم تو قم گفت عملا نمیکنم ریسکش بالاست منم کلی تو نی نی سایت گشتم تا بیمارستان مصطفی خمینی رو انتخاب کردم از دی ماه همش دارم میرم تهران و میام دکترم گفت اگه چسبندگی جفت نداشته باشی عملا میکنم ام آر آی کردم و چسبندگی جفت نداشتم حالا امروز رفتم تهران برای ویزیت و تعیین وقت زایمان دکترم میگه ریسک عملت بالاست و باید بیای بیمارستان خصوصی تا عملت کنم رفتم بیمارستانی که معرفی کرده بود گفتن ۵/۵هزینه عمل میشه بابت هر شب اضافه ۱تومن میگیرن و اگه دکتر اورولوژی نیاز بشه ۲تومن هم بابت اون باید پرداخت کنم

برگشتم پیش دکترم گفتم دستمزد جدا بهت میدم ولی همین بیمارستان عملم کن قبول نکرد گفت برو شوهرتون راضی کن بیا همونجا که گفتم حالا موندم چیکار کنم اگه برام مشکلی پیش بیاد هزینه هام از۸تومن هم بیشتر میشه خداییش خیلی زوره تا الان منو نگه داشته که حالا بگه بیا خصوصی

خدا واسه این دکترا زنان نسازه میخوان ادمو ورشکست کنن.

تا ادمو بیچاره نکنن دست بردار نیستن

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بعضی از دکترها تو این موقعیت به جای اینکه فکر مریض و شرایطشون باشند فکر پر کردن جیب های خودشون هستند،منم بارداری پر خطری داشتم و دکترم خیلی اصرار میکرد برم بیمارستان خصوصی ولی رفتم بیمارستان میلاد و خیلی هم راضی بودم

برای بچه چهارم این حداقل هزینه ایه که میتونی بکنی

بسلامت زایمان کنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

خب ریسک داری دیگه عزیزم شما ک انقد قصد بچه اوردن داشتی باید طبیعی میاوردی سزارین سقف داره...هی شکمت باز بشه واس خودت خوب نی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خدا لعنتشون کنه حالا من سزارین نیستم طبیعی ام میگم امپول بزن بیاد میگه ضرر داره باید دردت بیگیره بعد

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
سلامتیت مهمتر از پوله..گوش بده به حرفش

درسته ولی اگه از اول می‌گفت یه فکری برای هزینه اش میکردم اینکه تا الان هر بار ازش پرسیدم گفته خودم عملت میکنم اینجا ولی حالا زده زیرش این ناراحت کننده هستش

بچه ها کسی میتونه ،سهیلا ۱۳۷۰و منشن کنه اینجا...اون شاید بتونه کمکی به استارتر کنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

برو بیمارستان ارش دکترای خوبی داره دولتی هم هست

من برای کنترل قند خونم بستری شدم خوب بود درمانگاه که رفته بودم یه خانومه اومده بود سنش هم بالا بود و  چسبندگی جفت داشت سر بچه قبلیش نفهمیدم ۶ تا بچه داشت یا ششمی و باردار بود فقط شنیدم رزیدنت بهش گفت  ۶ تا بچه کمه خانومه هم ریلکس لبخند به لب نشسته بود

منم نشنیدم چهاربار سزارین کنن احتیاج به بیمارستان با امکانات بالا هست.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀