2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مادر زنام اینجوری نیستنا نمونش مادر شوهر خودم

برا هر دو طرف مادرشوهره لامصب🤣🤣🤣

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

مادر زن ب دوماد احترام میزاره که ب دخترش بد نگذره و دخترشو اذیت نکنه..مادرشوهر اما حس میکنه پسرشو دزدین..همونطور ک پدرشوهر عروس دوی داره و پدرزن با دوماد خوب نیس

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

به نظرم تو یکی از تاپیکا خوندم چون معمولا مردا به زنشون محبت نمیکنن و وقتی خانومی پسر دار میشه و تمام محبتشو به اون پسر میده وابستش میشه و بعد از چند سال جای شوهر رو می گیره برای مادرش. خریدارو انجام میده. مسافرت و گردش می بره وقتی مرد ازدواج میکنه مادر حس میکنه براش هوو اومده و میشه این چیزی که تو زندگیا هست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄