2777
2789
عنوان

انتخاب شوهر

394 بازدید | 51 پست

لطفا ازتون میخام بین این دومورد یکی انتخاب کنین نگین هیشکدوم. چون شرایط من اینجوریه ک راه سوم ندارم فعلا. 

بین دومورد همسر. از اولیه جداشدم. دومی هم تا لبه طلاق رفتیم. شما بگین با کدوم یکی زندگی میکردین واس ی عمر؟ 

اولی کاری با عرضه هست بی تفاوت نیس اصلا تنبل نیس. اجازه کارکردن بیرون رو نمیده. سنتی هست. شکاک بددل عصبی هست. سیکل داره. خانوادش بخصوص مامانش از بعد طلاقمون دشمنم شده. مادرسالاریه خونشون. همشهری. فامیل هستن. ماشین داره خونه نداره. 

دومی ارشد داره. بخودش خ مینازه. قیافش از اولی بهتره. سوسوله یکم. فوق‌العاده لجباز و یکندست. . لوسه. بی دست وپا. بی تفاوت. کل کلی. شهر دور. رابطم با خانوادش خوبه کاری بهم ندارن. غریبه هستن. ایده های خلاقانه واس شغلش داره ولی ازاین شاخه ب اون شاخه میپره.همش میخوابه. خونه نداره ماشین نداره رانندگی حتی یاد نداره. گواهینامه نداره. کاری بهش میسپاری انجام نمیده یا اشتباهی انجام میده. ولی زبونش درازه ک خونه مامانم چ خوب بود راحت بودم. ولی شکاک بددل نیس و کتک نمیزنه. 

مشکلم با اولیه شکاکی زیادش بود. با دومیه بی عرضه بودنش هس جوریک جرات بچه دار شدن ندارم. 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
همسر اولی.
11
52%
همسر دوم.
10
47%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم با اولي خوشبخت تري...دوست داره روت غيرت داره نميزاره بري بيرون..كتك زدنش در چ حده،؟؟؟چ وقتايي ميزنه؟؟؟دوميه سخته بخاي بارش بياري و مردش كني

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

مورد اولی خیلی داغونه

هم مادرش دشمنته

هم تحصیلات درست و حسابی نداره

و از همه بدتر اینکه شکاکه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
آره 

این دیگه چه مدلشه؟

ببخشید میگن چیزی که بالا آوردی دیگه نخورش دوباره

اگه خوب بود که طلاق نمیگرفتی ازش

یعنی چی راه سومی نداری؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
بنظرم با اولي خوشبخت تري...دوست داره روت غيرت داره نميزاره بري بيرون..كتك زدنش در چ حده،؟؟؟چ وقتايي ...

خیلی شدیده. میگفت طاقت ندارم کسی بهت نگاه کنه.ی بار ک خوب بود من دیرتر از ماشین پیاده شدم رفتم سمتش جلو عابربانک بود. بدون چادر. دوتا پسر داشتن رد میشدن برگشتن متلک انداختن. عصبی شد دعوام کرد ک چرا اومدم بیرون از ماشین. کم کم زیادتر شد این اخلاقاش. تا ناراحت میشدم اعتراض میکردم منو میزد یبار بینیم و لبم خونی شد. میگ تو هربار منو عاشق خودت میکنی ولی تنهام میذاری میری دیگ نمیگه چ بلایی سرم میاره ک ولش میکنم میرم