2777
2789
عنوان

انتخاب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست

فقط در حد خون اومدن از لبت؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط در حد خون اومدن از لبت؟

همش عصبی بازی درمیاورد. علاقه داشت ولی خ سختگیر بود. با وجودیک با حجاب چادری بودم شک داشت الانک مانتویی شدم. اگ بخام آشتی کنم دوباره باید چادری بشم

خیلی شدیده. میگفت طاقت ندارم کسی بهت نگاه کنه.ی بار ک خوب بود من دیرتر از ماشین پیاده شدم رفتم سمتش ...

اولی بهتره ولی وقتی بعد از اون با یک نفر دیگه بودی و ازدواج کردی 

همین موضوع باعث میشه بعدها بیشتر از قبل شک کنه بهت و اذیتت کنه 

اگه میخواستی برگردی با اولی چندماه روانشناس باهاش برو

قطعا.دومی

درسته بی عرضه ست ولی خودت میتونی حساب و کتابشو دست بگیری و زندگی رو راه ببری

ولی اولی کل روزات میشه تحقیر و توهین و زندانی شدن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اولی بهتره ولی وقتی بعد از اون با یک نفر دیگه بودی و ازدواج کردی  همین موضوع باعث میشه بعدها ب ...

بخاطر طرز فکرش مشاوره نمیومد یبار اومد بامشاور دعواش شد. ولی این دومی رفتیم مشاوره ی زبونی داشت حتی مشاور کم اورد گفت خانم شما مقصری.واس هرچی ی بهانه میاره

انشالله هرچي خوبه لرات پيش بياد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️