2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ چرا نه چهارسال بودیم باهم یکسال رسمی بودو همه میدونستن دیگه

نترسیدی یهو بهم بخوره؟ نیاد بگیرتت؟ 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
نترسیدی یهو بهم بخوره؟ نیاد بگیرتت؟ 

چرا خیلی ولی اینجوری نشدو خودشم زودتر اقدام کرد واسه عقد از خاستگاری تا عقدم بیست روز شد

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
نامزدی که یا صیغه ست یا همینجوری اسمشون رو همه عقد باشه که مشکلی نیست.. نامزدی خطرناکه

اخه اینجا خیلیا ب عقد میگن نامزد

وگرنه تو نامزدی ک نه اصلاااا

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اگه ب نامزدت اعتمادداریو مطمعنی مشگلی پیش نمیادوپشیمون نمیشی  اشگالی نداره مام تونامزدی بیشور ...

عقد نبودی؟ کااامللل ؟؟؟

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
مگه چی شد؟ 

قبل عقد وقتی نشون کرده بودم گولم زد ( نگین مگه بچه بودی و اینا واقعا قول داد اینکارو نکنه یهو انجامش داد من راضی نبودم ) همون موقع توی نشون شدگیم پشیمون بودم ولی ترسیدم به مامانم بگمو ادامه دادم تا امروز که بچم ۳سالشه ...‌کل عمرمو باید بسوزم من اصلا دوسش ندارم همون موقع فهمیدم بدرد هم نمیخوریم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!