2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست
تخمک گذاریمو نمیدونم ولی پریودم فقط یکی دو روز عقب و جلو میشه 

یکی دو روز طوری نیست

برو دکتر سونو کنه ببینه فولیکول هات بزرگ میشن؟ شاید بی کیفیت باشن تخمکات یا پرولاکتینت بالا باشه ک مانع بارداریه

یا لوله هات بر اثر عفونت مسدود باشه ک با عکس رنگی معمولا باز میشن و...

بچه ها یه سوال وقتی تو یه تاپیک عکس میزارید بعد چطور میشه حذفش کرد؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دو روز طوری نیست برو دکتر سونو کنه ببینه فولیکول هات بزرگ میشن؟ شاید بی کیفیت باشن تخمکات یا پر ...

باشه عزیزم. ممنون از راهنماییت 😍😍😍

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
بچه ها یه سوال وقتی تو یه تاپیک عکس میزارید بعد چطور میشه حذفش کرد؟

فکر کنم فقط چند دقیقه وقت داری حذفش کنی

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
فکر کنم فقط چند دقیقه وقت داری حذفش کنی

منم تنبلی تخمدان دارم .بدون دارو باردارنشدم ولی با دارو اذر بارداشدم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چقدر هزینه داره؟ مشکل چی بود؟ 

10. بانک ضعیف تخمدان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم تنبلی تخمدان دارم .بدون دارو باردارنشدم ولی با دارو اذر بارداشدم

فقط یه دوره استفاده کردی؟ چه دارویی؟ 

فقط یه دوره استفاده کردی؟ چه دارویی؟ 

اره لتروزل وسینال وهاس سی جی هاش ام جی .ولی سقط شد

اره لتروزل وسینال وهاس سی جی هاش ام جی .ولی سقط شد

ای بابا! منم امروز دکتر بهم قرص داده. هنوز نگرفتم

ای بابا! منم امروز دکتر بهم قرص داده. هنوز نگرفتم

من الان این ماه اولین پریودیم بود بعد از سقط وجلو گیری نکردم التن ۲۳ سیکلمم و دوفستون مصرف کزدم برای سیکل بعدیم فرداشب تمام میشه واگه بارداربشم که هیچی اگه نه ۴شنبه باید دیگه پری بیاد .وتصمیم گرفتم تا مرداد صبرکنم ودوباره اقدام کنم

من الان این ماه اولین پریودیم بود بعد از سقط وجلو گیری نکردم التن ۲۳ سیکلمم و دوفستون مصرف کزدم برای ...

عزیز دلم ایشالا همین ماه نی نی میاد تو دلت 😍😍😍

چه دارویی عزیزم؟ 

دارویی هست اینجا اسمش با زبون خودمون وقع هستش تعریفشو شنیدم بعضی خانما ک چند وقتی هست باردار نمیشم خوردن جواب گرفتن ولی رو خودم شک دارم ب خاطر اون بود یا هرچی اما ب هر حال باید ب همونی ک این دارو رو بهم داد ی هدیه بدم 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
دارویی هست اینجا اسمش با زبون خودمون وقع هستش تعریفشو شنیدم بعضی خانما ک چند وقتی هست باردار نمیشم خ ...

انشالله خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم 😍😍

انشالله خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم 😍😍

ممنون انشالله ک شمام یه ماه دیگه خبر بارداری‌تون رو تاپیک کنید و خدا ی نی نی سالم بهت هدیه بده 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦