2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست
پریودی نا منظم ،چاقی موضعی به خصوص شکم ،موی زاید رویشکم واطراف سینه اینا همش علایم تنبلی تخمدانه بهت ...

من چاق نیستم اصلا. پریودمم نامنظم نیست. در حد یکی دو روز عقب و جلو میشه. اهل فست فودم نیستم

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج ساله منتظرم ای خدا یعنی میشه ماها هم مادر بشیم 

حتما عزیزم میدونم سخته ولی میشی فقط دنبال درمانت باش من یه خانمی رو که سیزده سال بچه دار نشده بودن فرستادم پیش دکترم یکسال ونیم بعدش دوقلو دختر وپسر باردارشد الانم فکر کنم کوچلوهاش نه ماهند

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خدا نکنه عزیزم خیلی سخته همه اطرافیان مادر شدن حتی اونیکه مشکل داشتن ولی من همچنان منتظرم ان شاالل ...

منم مثل تو هستم. همه متاهلای فامیلمون مادر شدن به جز من

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
حتما عزیزم میدونم سخته ولی میشی فقط دنبال درمانت باش من یه خانمی رو که سیزده سال بچه دار نشده بودن ف ...

وای چقدر الان خوشحالن 😍😍😍

فکر کن منم یکسال بعد عروسیمون همه جاری وخواهر شوهرام که تازو ازدواج کرده بودن حامله شدن من خیر دنبال دکتر ودرمان الان بچه های اونا پنج،شش ساله اند ،قبول دارم خیلی سخته انشالله به زودی زود همتون خبر بارداریتون رو میدید به حق صاحب این ماه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

استارتر عزیز من چن ماه اقدام داشتم اما شوهرم فقط سه ماه کامل ازم دور بود ب علت شغلش منظورم اینه ب طور مرتب نبود ولی از بس استرس داشتم و متاسفانه هرکی از اطرافیان منو میدید میگفت باردار نشدی همین حرفا باعث استرس من می‌شد و مسلما ب همین خاطر باردار نمیشدم ک آخرش فقط با ذهن خودم تونستم ریلکس شم و گفتم من دوسال دیگه بار بشم هنوز خیلی جوونم دقیقا تو ذهنم و اطرافیان جا انداختم ک دوسال دیگه باردار میشم ک خوشبختانه تو همون ماه باردار شده بودم (کل اقدامم از مرداد پارسال بود ک شوهرم از مهر تا دی ماه ازم دور بودن )این همه توضیح دادم ک فقط استرس نداشته باش توکلکن ب خدا حتما باردار میشی ☺️☺️💋💋

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

من هیچ دارویی مصرف نکردم و دکترم نرفتم فقط ی دارو گیاهی بود مصرف کردم حالا یا ب خاطر اون بود یا استرس نداشتن نمیدونم ولی انشالله ک ماه دیگه ببینم همه خبر بارداریتونو تاپیک کنین 😍

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
فکر کن منم یکسال بعد عروسیمون همه جاری وخواهر شوهرام که تازو ازدواج کرده بودن حامله شدن من خیر دنبال ...

الهی تو هم خیلی زود مادر بشی عزیزم 😍😍😍

استارتر عزیز من چن ماه اقدام داشتم اما شوهرم فقط سه ماه کامل ازم دور بود ب علت شغلش منظورم اینه ب طو ...

ممنون عزیزم. منم باید رو خودم کار کنم 😍😍

خدا رو شکر از نظر خودت مطمئن شو پس تخمک گذاری و پریودت منظمه؟

تخمک گذاریمو نمیدونم ولی پریودم فقط یکی دو روز عقب و جلو میشه 

من هیچ دارویی مصرف نکردم و دکترم نرفتم فقط ی دارو گیاهی بود مصرف کردم حالا یا ب خاطر اون بود یا استر ...

چه دارویی عزیزم؟