2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست
من بعد ۶ ماه انتظار رفتم دکتر با همسرم هر دو چک شدیم همسرم اسپرمش ضعیف بود دارو داد دکتر اورولوژ

شوهرم آزمایش اسپرم داده. خوب بوده

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دارویی؟ چقدر طول کشید؟ 

اولی رو یه سال و نیم حدودا

متفورمین. کلومیفن. آمپول اچ سی جی. لتروزول. ویتامین ای. دگزامتازون

دومی رو هم اصلا جلوگیری نکردم اما حامله نشدم چهارماه دارو خوردم تا حامله شدم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اولی رو یه سال و نیم حدودا  متفورمین. کلومیفن. آمپول اچ سی جی. لتروزول. ویتامین ای. دگزامتازون ...

خدا رو شکر که با دارو حل شده. خدا کنه منم با دارو مشکلم حل بشه

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
خدا رو شکر که با دارو حل شده. خدا کنه منم با دارو مشکلم حل بشه

ممنون عزیزم 😘😘

انشالله حتما حل میشه🙏🙏❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنون عزیزم 😘😘 انشالله حتما حل میشه🙏🙏❤❤

قربونت گلم😍😍

هنوز که نشدم ۱۶ ساله منتظرم با دارو هم نشدم

یاد پسرعمم افتادم با زنش شونزده سال بچه دار نمیشدن..

الان یه پسر تپل و سفید کلاس اولی دارن 😍

میگفت وقتی عقب انداختم.. یه درصد ب بارداری فکر نمیکردم... 

من ی سال جلو گیری میکردم ولی ناخواسته دوقلو باردار شدم ولی خواهرم ۸ ماه اقدام کردو با من باردار شد ...هر کسی متفاوته نگران نباش ‌‌‌‌...میگن تا دوسال مشکلی نداره

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
الهی بمیرم واست 😭😭

خدانکنه عزیزم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم بعدازیکسال رابطه منظم اگه باردارنشدی وشوهرتم وضعیتش خوبه حتمابایدتحت نظر دکترباشی عکس رنگی رحم بگیری اگه مشکلی نبوددارومصرف کنی.

اگه امکانشو داری بیای یزددکترای خیلی خوبی هستن درزمینه ناباروری.

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
یاد پسرعمم افتادم با زنش شونزده سال بچه دار نمیشدن.. الان یه پسر تپل و سفید کلاس اولی دارن 😍 میگف ...

وای عزیزم 😍😍😍 ولی انتظارش واقعا سخته

یاد پسرعمم افتادم با زنش شونزده سال بچه دار نمیشدن.. الان یه پسر تپل و سفید کلاس اولی دارن 😍 میگف ...

من اصلا باورم نمیشه یه روز باردار بشم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
من ی سال جلو گیری میکردم ولی ناخواسته دوقلو باردار شدم ولی خواهرم ۸ ماه اقدام کردو با من باردار شد . ...

خوش به حالت. کاش منم ناخواسته باردار شده بودم. حتی تو عقد 😢😢

دوست دارم مثل عروس عمم ..این ماه غافلگیر بشییی  😘😍

ممنون عزیزم ولی من حتی پریود نمیشم بدون دارو😔