سلام.میشه کمکم کنید دوتا لیست بنویسم.یکیش مواد لازم خونه از مواد شوینده تا غذا.یه لیست هم از انواع غذا.اینجوری دیگه هر روز فکر نمیکنیم چی بپزیم.راحت تر با نگاه کردن به لیست یه غذا انتخاب میکنیم.تازه از رو لیست خرید هم راحت همه خریدامون انجام میدیم
میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نوش جان گلم، انشالله که مزه اش هم خوبه. البته اون کوفته ای که من دستورشو میخوام خیلی بزرگه داخلش تخ ...
اینم همون دستور پخته من دلم میخواد خیلی مغز پخت بشه کوچیک تر میگیرم فقط اون تایمه طبخش طولانی تر از اینه
من دلم میخواد نهایتا دوساعته بپزه ولی اونجوری بزرگ ۳ ۴ساعت طول میکشه ک بپزه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇